• “Volkomen terecht”, zo merkte een verwoede Semper Altius aanhanger op. Het meegereisde SEV publiek kon het hier alleen maar mee eens zijn. SEV was gedurende de hele wedstrijd de bovenliggende partij al bleef het best lang spannend. Met hard werken en af en toe een stevig duel compenseerde de thuisploeg de snellere combinaties van de bezoekers. Al met al zagen de toeschouwers een meer dan aardige wedstrijd waarbij de prima leidende scheidsrechter Visser gepast de fluit hanteerde. 

    SEV was van meet af aan gevaarlijker dan Semper Altius en al snel ontstonden de halve maar ook hele kansen. Toch duurde het tot de 30e minuut voordat SEV op voorsprong kwam. Een vloeiende aanval over de as van het veld en de sterk spelende Valentijn Ebbers omspeelde niet alleen de centrale verdedigers maar nam en passant ook de doelman mee 0 – 1. Nu kennen de voetballiefhebbers SEV als een sportieve en beleefde vereniging dus weigerden de groen/witten om direct grotere afstand te nemen. Sterker nog geen 2 minuten later accepteerde SEV als goede gast een wel zeer knullige tegentreffer 1-1. Toch is het lekkerder om met een voorsprong de thee op te zoeken en zo werd op slag van rust een opening over rechts keurig afgemaakt door Dylan van Dijk.

    In de tweede helft duurde het 10 minuten voordat SEV de wedstrijd besliste. Een mooie aanval over rechts met een prima voorzet van Niels van Houwelingen werd uitstekend afgerond door Jasper Koning. Inmiddels brak de zon door en het leek wel of SEV even stond te genieten van het mooie weer want nagenoeg direct vanaf de aftrap sloot Semper weer aan door een treffer van Mick van Oorschot. Rustig organiserend, altijd op de goede plaats en sterk aan de bal besloot Paul Janssen dat wachten tot de slotfase niet verstandig is. Combinerend door het midden werd via Ebbers Michael Bolleboom bereikt die keurig voor de 2 – 4 zorgde. Wedstrijd gespeeld al had de uitslag best wat groter kunnen uitvallen. De overal aanwezige en slim spelende Michiel van der Zwan bediende nog enige malen wat ploeggenoten op maat maar de kansen werden niet meer benut.  Prima overwinning.