• Dinsdagavond kwam SEV 1 in het kader van de oefencampagne voor het nieuwe seizoen opnieuw in actie. Dit keer tegen BSC ’68, een vereniging waaraan SEV-trainer Soechit warme herinneringen heeft. Het was een goede gelegenheid om te kijken waar SEV 1 nu staat, gezien het feit dat beide elftallen in de vierde klasse uitkomen en de ambitie hebben om een klasse hoger te komen.

   

   

  Na 90 minuten bleek er een divers beeld te zijn van de wedstrijd. In de eerste helft ging het tamelijk gelijk op. Er waren niet veel doelrijpe kansen en, als die er al kwamen, dan werden die met name van SEV-zijde niet benut. Een bal op de lat was voor SEV het hoogst haalbare. Kort voor de rust wist BSC wel te profiteren van een ongelukkige kluts in het strafschopgebied van SEV en doelman Kaj Voorwinden had geen kans tegen het intikkertje binnen zijn vijfmetergebied. Na rust vonden er bij SEV wat omzettingen plaats en dat pakte niet goed uit. BSC was in de tweede helft in alle linies de betere ploeg en SEV mocht niet klagen dat de eindstand tot 0-4 beperkt bleef. Het hielp ook niet dat SEV niet te missen kansen toch niet wist te verzilveren. Kortom, het ontbrak voorin aan de nodige scherpte.

   

   

  De conclusie is dat de trainersstaf bij SEV nog het nodige te doen heeft om de ambities voor het komende seizoen waar te kunnen maken. Of dat snel lukt, zal aanstaande zaterdag blijken in de eerste bekerwedstrijd van het eerste tegen Linschoten. Aanvang 14.30 uur, locatie Sportpark Kastelenring.

   

  Bekijk hier foto's van de wedstrijd.