• Zaterdag 16 september om 12:15 werd er afgetrapt op het sportpark van ODB. Inzet de 2de ronde van de beker. Waar ODB moest winnen had SEV genoeg aan een gelijkspel.

    SEV probeerde ODB gelijk vast te zetten op eigen helft en dit resulteerde in de eerste minuten in een paar kleine mogelijkheden. Hierna kwam ODB steeds beter in het spel en met de twee gevaarlijke buitenspelers creëerden zij een aantal kansen. Dit resulteerde dan ook in de 1-0 voor ODB. Wat we de laatste weken wel vaker hebben gezien is dat SEV dan niet bij de pakken neer gaat zitten, maar de rug recht en er een schepje bovenop doet. Dit leverde al snel het gewenste resultaat op door een ingestudeerde corner was het Tommy van den Berg die voor de 1-1 zorgde. Hierna was het ODB dat weer volop de aanval zocht en op dat moment terecht op 2-1 kwam met zelfs kansen op 3-1. Vlak voor rust was het een aanval uit het boekje waarbij Arya de 1-2 zocht met Fares en vervolgens alleen op de keeper mocht doorlopen. Helaas kwam hij net niet goed uit, waardoor de keeper nog kon redden. Deze loopactie was wel een goed voorbeeld van de energieke speelwijze van hele team. Het was wederom Tommy van den Berg die met een bekeken lob voor de ruststand van 2-2 zorgde waarna de mannen de kleedkamer ingingen.

    De tweede helft een ander beeld. ODB liet SEV veel aan de bal, en kwam er regelmatig met een counter uit. Een paar omzettingen bij SEV in de rust, zorgde ervoor dat het niet echt gevaarlijk meer werd. Aan de andere kant kreeg SEV nog een aantal kansen om op voorsprong te komen, maar ook deze werden niet verzilverd. Het was in de 84ste minuut dat ODB op een 3-2 weer op voorsprong kwam en met deze stand zou verder bekeren. Met het inbrengen van Niels van Houwelingen probeerde SEV toch nog een doelpunt te forceren en het was dan ook uit gerekend Niels die met een geweldig doelpunt voor de 3-3 zorgde. Opluchting alom en door in de beker.

    Aankomende zaterdag gaat de competitie van start. We spelen om 14:30 tegen SEP. Komt u het eerste aanmoedigen. U bent van harte welkom.

    Foto’s zijn te zien op https://myalbum.com/album/6o8ag3fSCDad6m/?invite=d55ba9df-361d-4898-86c5-6c6721489315