• In de elfde speelronde trof SEV op de Kastelenring een oude bekende, KSD-Marine. Hoewel dat “oude bekende” meer gold voor de club dan voor de spelers. Bij het betreden van het veld bleken de bezoekers namelijk nogal wat nieuwe gezichten in de gelederen te hebben. Maar even aftasten was er niet bij, al na drie minuten vonden de bezoekers het doel van SEV, in buitenspelpositie, dus geen treffer, maar de eerste waarschuwing was uitgedeeld door KSD-Marine. Daarna volgde een periode dat SEV het meest in balbezit was en ook kansen kreeg, waarvan de beste mogelijkheid voor Robin Schoew was na een voorzet van Justin Wühl. Het was echter ook steeds oppassen voor de counters van KSD-Marine. Na ruim een half uur spelen leek SEV op 1 – 0 te komen toen Robin Schoew het doel trof, maar de scheidsrechter had helaas net daarvoor gefloten voor een overtreding op Michiel van der Zwan en dus leek de rust aan te breken met een 0 – 0 stand. Maar in de 41e minuut belandde de bal na een vreemde actie in de achterhoede van SEV voor de voeten van ex SEV-speler Geoffrey Mangert en via de binnenkant van de paal bezorgde hij zijn club een 0 – 1 voorsprong bij de rust.

Na de thee kwam SEV “goed uit de kleedkamer”, zoals dat zo fraai heet. Al na twee minuten werd Robin Schoew weggestuurd en zijn fijn aangesneden voorzet was precies op maat voor Justin Wühl die keurig binnenkopte, 1 – 1. Al zes minuten later kwam SEV op voorsprong. Middenvelder Roel Vogel behield het overzicht en met een prachtige steekpass zette hij Robin alleen voor doelman Rombouts. Onze spits hield het overzicht en scoorde in de verre hoek, 2 – 1. Drie minuten later vergrootte SEV de voorsprong bijna, maar dit keer kon de doelman een inzet van Michiel van der Zwan uit zijn doel houden.

Logischerwijs was het daarna KSD-Marine dat de verdedigende stellingen verliet en meer de aanval zocht. Good-old invaller-doelman Björn Henrichs toonde zich echter betrouwbaar door inzetten van dichtbij van Evers en van der Laan de Vries uit zijn doel te houden. Het dichtst bij de gelijkmaker was nog Koster die in de kluts de bal voor zijn voeten zag belanden, maar zijn schot kwam niet verder dan de lat. Daarna had SEV nog diverse countermogelijkheden, maar kon hiervan niet profiteren. Dit sportieve duel kende weinig blessurebehandelingen zodat de uitstekend leidende arbiter Gomes na 91 minuten beide ploegen naar de kleedkamer kon sturen en SEV drie punten rijker was.