• Nadat de laatste bekerwedstrijd plots kwam te vervallen moest teammanager Hans van Grootel naarstig op zoek naar een oefentegenstander. Deze werd gevonden in Noordwijkerhout waarna VVSB op oorlogssterkte naar de Kastelenring vertrok. De vele kenners langs de lijn zagen een leuke openingsfase waarbij de bezoekers een licht overwicht hadden zonder dat er echte kansen konden worden genoteerd. Langzaam maar zeker werden de aanvallen van SEV dreigender - een ternauwernood gekeerde knappe volley van Robin Schoew en een kans voor Jasper Koning – en toch duurde het tot de 30e minuut voordat SEV op 1 – 0 kwam. Een hele fraaie combinatie tussen Michiel van der Zwan en Jasper Koning werd door laatstgenoemde hard afgerond. Na rust ging het tempo iets omhoog en weer had VVSB het veldoverwicht. De counters van SEV waren echter vlijmscherp en zo kwam de thuisploeg in de 72e minuut op 2 – 1. Gemakshalve vergeten we de gelijkmaker die kort na rust op het bord stond maar even. Na de voorsprong van SEV drong derdeklasser VVSB nog meer aan en in de 86e minuut kregen de bezoekers loon naar werken. Een vrije trap aan de rechterkant werd hard binnengekopt 2 : 2. De uitstekend leidende scheidsrechter Jay van der Heijden telde een paar minuten bij en rondde vervolgens deze leuke wedstrijd af.