• Op een ietwat koude zaterdag ochtend mochten de mannen van Sev 2 aantreden tegen ARC. Het had wat recht te zetten na de met 6-2 verloren uitwedstrijd eerder dit seizoen. Na een lange winterstop was het eindelijk weer tijd om voor de punten te spelen en Sev was vastberaden om er 3 te halen vandaag. Wel moest er een keeper gezocht worden voor deze pot. De zoektocht eindigde bij de al vaker ingevallen RenĂ©. Hij maakt de opstelling compleet die als volgt luidde: RenĂ© tussen de palen, verdediging bestaande uit Jorrit, Reno(C), Thomas (die eindelijk weer 90 minuten kon spelen) en Kasper, op het middenveld Jouke, Vogel en Nick en in de voorhoede Max, Niels en Justin.

In de eerste paar minuten van de wedstrijd moesten de mannen van Sev 2 nog wat wennen leek het en was het spel erg rommelig. Ook ARC kon in het begin van de wedstrijd niks klaar spelen. Na dit rommelige begin kreeg Sev het betere van het spel. Sev kreeg hierdoor kansen om goed voor het doel te komen, vooral over de flanken via Max en Justin. En al snel volgde hieruit de openingstreffer nadat Max diep werd gestuurd legde hij de bal terug op de meegekomen Vogel die de bal voor wist te geven, waarna Niels met zijn uitschuif benen na een 1-2 met de paal de 1-0 binnen kon schuiven. Na deze goal heeft Sev de smaak goed te pakken en gaat het steeds beter voetballen. ARC heeft hier geen antwoord op en dit zorgt ervoor dat Sev meer kansen begint te krijgen. Na een goeie counter van Sev weet Max vrij te komen in de 16, hij schiet en landt op het been van zijn tegenstander, deze ublijft geblesseerd liggen en Max die inmiddels de bal weer terug had kijkt twijfelend om hem heen. Spelers van ARC schreeuwen dat de bal buiten gespeeld moet worden, maar Sev schreeuwt juist dat Max door moet spelen. Uiteindelijk kiest Max ervoor om toch door te spelen, ARC reageert hier op met een overtreding in de 16, penalty. Bij gebrek aan vrijwillige penaltynemers stapt de ervaren Nick maar naar voren, hij maakt geen fout en laat de keeper kansloos, 2-0. Na deze goal begint ARC wat meer te voetballen en komt het ook meer in de richting van RenĂ©. Na een mislukte voorzet pikt de linksbuiten van ARC de bal weer op en weet met een kap beweging het been van Jorrit te vinden, penalty ARC. Ook deze wordt goed benut, wat de stand op 2-1 brengt. Sev blijft goed voetbal spelen en dringt aan op zoek naar een derde goal. Deze goal komt er nog voor rust, weer via de uitschuif benen van spits Niels, 3-1 bij rust.
    In de rust ontvangen de spelers veel complimenten van trainer Joey, maar hij geeft ook aan dat de spelers moeten waken voor onderschatting in de 2e helft.

Sev komt in de 2e helft goed uit de startblokken en blijft hoog druk zetten op de verdediging van ARC. Dit leidt weer tot een goal van Niels, maar volgens de grensrechter was de bal voor dat deze werd voorgegeven over de achterlijn geweest, dus de goal werd afgekeurd. ARC dringt in de 2e helft meer aan en dit leidt tot wat kleine kansjes voor de uitploeg. Toch is het Sev wat het betere van het spel blijft hebben. Na een domme overtreding krijgt een van de centrale verdedigers halverwege de 2e helft zijn 2e gele kaart, waarna hij het veld moet verlaten. 3-1 voor en met een man meer, dit kan toch bijna niet meer fout gaan. Zeker nadat de goed ingevallen Roel goed weggestuurd wordt en 1 op 1 kan gaan. Hij maakt geen fout en schiet netjes langs de keeper de 4-1 binnen. Na deze verlossende 4-1 gaat Sev steeds meer achteruit lopen en kan ARC meer komen. Hieruit volgt nog een beetje een toevallige goal voor ARC wat de eindstand op 4-2 brengt.

Sev 2 is het nieuwe kalender jaar goed van start gegaan en als ze deze lijn doortrekken gaan er nog veel punten gehaald worden dit seizoen.