• Het is weer een zaterdag, en SEV2 mag weer aantreden. Vandaag tegen BSC’68 en dat is een bekende tegenstander. In de voorbereiding werd er nog gelijk gespeeld tegen deze gasten. De vaste toeschouwers waren er, maar aangezien het weer niet meezat was er weinig publiek voor deze geweldige pot.

  De opstelling was als volgt. Op goal hadden we Joey (niet de trainer, niet zo gek doen). Rechtsback hadden we Nella, centraal Thomas LomoBaco met Bjorn ‘soon to be father’ van Haarlem, en linksback de altijd vervelende Jordi Cazier. Op het middenveld hadden we Jorrit, samen met Aanvoerder Jouke en Jeffrey (Maatje van huidige schrijver van het verslag). In de aanval hadden we Sandro ‘Belotti’ Cillari, Roel Verhagen, en een lid van Team Zeikerd Justin Wuhl.

  De wedstrijd begon rommelig en Bjorn, ja die bijna vader wordt, zat ergens anders met zijn gedachtes. Ik zou niet weten waar. BSC werd gevaarlijk maar Joey (niet de trainer, niet zo gek doen) was goed aan het keepen en hield zijn doel schoon. SEV begon steeds meer grip te krijgen op de wedstrijd maar creëerde geen kansen. Helaas. Het baltempo lag te laag. De rust kwam tijdig. SEV kon het een en ander bespreken.

  De tweede helft begon. Nella begon in de aanval en Sandro was eruit gehaald. Jorrit, die in de eerste helft een penalty miste, ging rechtsback lopen. Roel Vogel (of duif, Reinier.) ging op het middenveld lopen. SEV kreeg meer kansen. Roel Vogel (duif) gaf een prachtige steekpass op Nella die Justin goed bediende. 1-0. SEV bleef doorgaan. Veel druk, en voetballend kwam SEV tot veel kansen. Helaas eindigde het niet altijd in een doelpunt, ook al had het wel gekund. Na een afgeslagen corner gaf Nella weer een degelijke voorzet, die door onze yank Thomas werd binnengekopt, 2-0. Het publiek ging los.

  Na de 2-0 verslapte SEV een beetje en gaven ze BSC’68 een aantal kansen. Er werden ook een aantal wissels ingebracht. Team haarband kwam erin voor: Nella, Roel Verhagen, Jeffrey (maatje van de auteur). Team haarband heeft volgens de statistieken een totaal van 6 keer een bal aangenomen en een aantal van 320 slidings gemaakt. Allemaal nutteloos. De auteur adviseert team haarband vaker te blijven staan en met de voeten iets te doen dan te gaan liggen. Wellicht is het handig om op vrijdag eerder te gaan slapen. Overigens was er één lid van team haarband die dacht dat hij een zeehond was en de bal aantal keer op zijn hoofd liet stuiteren. ‘Niet vaker doen’, zei het publiek.

  BSC’68 paste ook een wissel toe. Nummer 15 kwam erin, een technisch gevaarlijke opponent. Na menig handige voetbewegingen die de defensie en het middenveld van SEV het lastig maakte mocht de nummer 15 aanleggen voor een strafschop. De keeper van SEV maakte een overtreding volgens de uitstekend fluitende mevrouw Scheidsrechter. De nummer 15 van BSC was zo onder de indruk van onze keeper, aardige kast overigens (waar sport hij?). De nummer 15 van BSC schoot de bal kiezelhard op de lat en ging vervolgens richting de tuinenlaan. "ZELF HALEN" Hoorde de auteur Nick Rapmund roepen, die geblesseerd was aan zijn lies. Stoere jongen.

  SEV 2-0 BSC’68 was de uitslag. SEV is tevreden met de 3 punten, maar ontevreden met de uitslag. BSC had overigens met een nulletje of 8 a 9 opgerold moeten worden.