• Zaterdag 3 oktober was het eerste weekend waarin de tweede coronagolf ervoor zorgde dat het niet gezellig was op de Kastelenring. Publiek niet toegestaan en kantine dicht. Dus alle vertier moest dit keer maar van het hoofdveld komen, waar SEV 2 om 11 uur aantrad tegen de routiniers van Ter Leede 3. En was het voor de neutrale toeschouwer, die er dus niet was, aardig om te zien? Zeker. In de eerste helft kwam SEV goed uit de startblokken. Het spel speelde zich grotendeels op de helft van de tegenstander af en die inzet werd ook beloond via een goeie schuiver van Fares Daouadi: 1-0. Niet dat Ter Leede niets had in te brengen, een enkele keer was men gevaarlijk bij uitbraken, maar toch was er voor SEV geen vuiltje aan de lucht.

De tweede helft liet min of meer hetzelfde beeld zien. SEV kreeg de grip op het middenveld, mede dankzij de prima spelende Roel Verhagen. En het overwicht werd halverwege die tweede helft ook omgezet in een 2-0 voorsprong. Giel Stigter vond met een goede soloactie de goede hoek. Met nog zo’n 20 minuten te spelen, leek niets een overwinning SEV in de weg te staan. Helaas waren de groen-witten niet in staat om het goede spel en de voorsprong vast te houden. SEV liet zich veel te veel terugzakken en dan kun je erop rekenen dat de tegenstander ook voor je doel komt. Nadat eerst in de 80ste minuut Ter Leede via een kopbal de aansluiting vond, waarbij keeper Michel Schoonlingen zich enigszins blesseerde, was er kort voor tijd een volgende domper voor de thuisclub. Ter Leede wist met een slim lobje ervoor te zorgen dat ze niet voor niets naar de Kastelenring waren getrokken: 2-2. Jammer voor SEV 2, dat het er niet in slaagde om de derde overwinning op rij binnen te halen, maar het team had het ook wel een beetje aan zichzelf te wijten. Niet erg, volgende week weer een kans om dat goed te maken.