• Op deze koude zaterdagochtend mochten de mannen van Sev 2, ook wel onder 23 genoemd, weer aantreden. Wel waren we voor de wedstrijd ongerust waar onze Stan (team haarband) was. Deze kwam lekker een half uur voor de wedstrijd aankakken. Als dank mocht hij dan alsnog de hele 90 minuten spelen, maar dan wel als vlagger. Voor de opstelling had onze trainer Joey heel wat verassende keuzes gemaakt. Op goal onze sterkeeper Kaj, china Sjoerd op de rechtsback, de vogelvrije Vogel en de ervaren Jorrit in het centrum, op de linksback de teruggekeerde Kasper, op het middenveld stonden de Engelse Josh Rijd, de gretige Geffé en onze kapitein Jouke, in de aanval de altijd zeikende Justin, targetman Thomas en de nog slapende Nella. Een sterrenensemble om de 3 punten in Leidschendam te houden.

SEV begon heel sterk aan de wedstrijd en hierdoor kwamen er al snel kansen voor de groen-witte ploeg. Na 4 minuten kwam Niels na een goeie opbouw vrij op de flank na een pass op maat van Vogel. Niels bediende Jeffrey die via de binnenkant van de paal de 1-0 op het scorebord zette. Sev bleef rustig door voetballen en bleef hun eigen spel spelen. Tot onze kapitein op een hele gelante manier wegdraaide bij zijn tegenspeler en met een mooie pass Nella 1 op 1 zette en die schoof de bal mooi onder de keeper door, 2-0. Een zeldzame voorsprong voor Sev 2. Sev had de wedstrijd volledig onder controle en de verdediging wist elke uitbraak van de tegenstander te ontmantelen. 10 minuten voor de rust wist de verdediging weer Vogel vrij te spelen. Die met een goeie pass Jeffrey een schotkans gaf. Jeff twijfelde geen moment en schoot de 3-0 in het net (volgens sommige edje, maar niet volgens onze assistgever). Zo ging Sev met een jantje voor de rust in.

Blije gezichten in de kleedkamer. Dit kan toch niet meer mis gaan, maar de bekenden van Sev 2 weten dat nog steeds alles mis kan gaan. En zo ging de tweede helft van start. Het begon allemaal al wat minder en onzeker, de bange gezichten waren al te zien op de tribune. Maar Sev wist daar al snel verandering in te brengen na een pass vanuit achter, onze Vogel speelde de bal naar Nella die met een pass onze echte talentvolle spits Thomas voor open goal zette en scoorde (volgens de dugout was het buitenspel), 4-0. Sev bleef hun eigen spel spelen en gaven geen kansen weg. Sev kreeg een hoekschop en Justin ging de bal trappen. Hij schoot de bal hard voor naar de eerste paal en daar kopte onze hulpvolle tegenstander de bal in zijn eigen goal, een mooi edje. 5-0. Sev maakte nog de 6-0 na een mooie wegdraai van Thomas die zo Nella een op een zette met de keeper, Nella schoot de bal koeltjes binnen. 6-0. We kregen nog vele kansen maar helaas werd er niks benut. Reno kon wel nog met een vrije trap Sev naar 7-0 brengen en met een harde pegel werd de bal helaas door de keeper op de lat getikt. Sev 2 won de wedstrijd met 6-0!

Met vertrouwen in ons team kijken we uit naar de wedstrijd tegen Voorschoten '97 waar we met dit spel zeker de 3 punten kunnen binnenhalen.