• Het was een zachte doch herfstachtige eerste dag van december.

Door de goede overwinning van vorige week, waarbij we een mooie start van de tweede periode hadden gemaakt door met 6-0 te winnen, gingen we met goede moed de wedstrijd in tegen het toch altijd lastige Voorschoten ‘97.
    Opstelling stond als volgt:
    Op goal stond Kaj, de man die altijd zijn uiterste best doet. Rechtsback mister China Sjoerd. Het centrale duo bestond uit het talent Vogel en de ervaren voetbalkenner Jorrit. Op linksback startte onze enige echte captain Reno. Op het middenveld werd gekozen voor Joshua “kante” Reid, Jeffa Zee en 2e aanvoerder Jouke. In de voorhoede stond op rechts Bassie krijgsman, spitta LoMonaco en op links de altijd slapende Nella.

We gingen van start. We merkten al snel dat de arbiter een moeilijk dagje had. Hij lette goed op de kleurverschillen in sokken en spelers werden er op geattendeerd toch maar even alle fratsen van de enkels af te halen. De eerste paar minuten probeerde Sev al met vlagen goed voetbal voorbij Voorschoten ‘97 te komen, maar helaas lukte dat niet. Eenmaal in de wedstrijd kreeg het ervaren en compacte Voorschoten ‘97 wat meer grip op de wedstrijd en maakte Sev het zichzelf toch erg lastig. Met wat kleine kansjes en goed keeperswerk van zowel Kaj en de keeper van Voorschoten ‘97, konden we toch met een opgeheven hoofd de eerste helft afsluiten. Met een gelijke stand mochten we thee drinken om vervolgens weer met volle moed de tweede helft in te gaan. Waarin we hopelijk de goede lijn van vorige week door konden trekken.
    Na de thee kwamen Stan Pauptit en Fariesh Daoudi (na 9 maanden blessureleed!) in het veld. Beide voelden elkaar goed aan waardoor de 1-0 op het scorebord kwam. De scheids vond het na 103 minuten wel welletjes en floot af. Twee keer kip achter elkaar!