• SEV 35 1 winnaar toernooi PGS/Vogel

  27 jun 2024
 • Op een zonovergoten zaterdagmiddag mocht aanvoerder Bob Wassenaar de Wisselbeker in ontvangst nemen als winnaar van het PGS/Vogel toernooi. Waar de afgelopen twee seizoenen werden afgesloten met louter 2e plekken op de ranglijst van de competitie, was het dan nu eindelijk raak: de eerste prijs voor dit SEV vriendenteam.

  De voorbereidingen logen er dan ook niet om. Op de vrijdagavond voor het toernooi werd er al gezamenlijk een sportmaaltijd van de BBQ genuttigd om vervolgens Nederland - Frankrijk te bekijken, te analyseren en tot diep in de nacht na te bespreken in de SEV kantine.

  Eenmaal aan de aftrap bleek dat er op deze dag geen maat zou staan op het SEV 35+1 team. In de poule wedstrijden waren overwinningen op KSD/Marine en Ariston 80 en een gelijkspel tegen PGS/Vogel 1 ruim voldoende om de finale te bereiken.

  Toeschouwers die hadden gehoopt op een spannende finale kwamen al snel bedrogen uit. Een dominerend en vlot combinerend SEV bleek voor tegenstander PGS/Vogel 2 al snel een maatje te groot en de finale werd uiteindelijk afgefloten met de duidelijke eindstand 5-0. Na het in ontvangst nemen van de cup bleef het nog lang gezellig in Ockenburgh en onze dank gaat dan ook uit naar competitiegenoot PGS/Vogel 35+ voor de organisatie en uitnodiging. Tot de volgende!

  P.s. SEV 35+1 zoekt nog wat versterking voor komend seizoen. Dus kom je uit de omgeving en wil je onderdeel uit te maken van een gezellig en competitief vriendenteam? Neem dan contact op met Bob Wassenaar: 06 41 28 58 89