• Een derby met de buren is toch altijd goed voor extra spanning. Zo werd in Leidschendam al weken gesproken over de clash tussen SEV 4 en RKAVV6. Met op de achtergrond het lawaai van het hoofdveld speelde deze topper zich toch min of meer in de luwte af. Met bij beide teams goed gevulde dug-outs ging SEV 4 op veld 2 de veel jongere tegenstander te lijf. Ervaring tegen jeugdige overmoed. De prima leidende scheidsrechter De Vries zorgde voor een leuke sportieve wedstrijd, waarbij twee totaal verschillende speelstijlen het publiek vermaakten. Veel duels op het middenveld, waarbij uiteindelijk de bezoekers net wat meer kansen creëerden dan de thuisploeg. Toch was vooral de eerste 45 minuten SEV vaak wat slimmer. Met de routinees Diederick de Ruijter en Reinier Smit in het centrum van de verdediging werd menig aanval van de buren onschadelijk gemaakt. Mike Bruce strooide met passjes en aanvallend kreeg SEV dan ook veel mogelijkheden. Wel wisten de rood/witten in de eerste helft tweemaal te scoren. SEV stelde daar maar een doeltreffende kopbal tegenover. Met de 1-2 ruststand aan de thee, waarna in de tweede helft langzaam maar zeker de krachten bij de groen/witten wegvloeiden. Na de 1-3 was de wedstrijd gespeeld en zette SEV 4 galant de deuren open voor nog twee tegentreffers. Leuke wedstrijd.