• Vorig seizoen zijn er in het kader van het 60-jarig bestaan van SEV een aantal (feestelijk) activiteiten georganiseerd door de jubileumcommissie.

  Deze activiteiten zijn met heel veel enthousiasme ontvangen en alle activiteiten beschouwen wij als een groot succes!

  Nu de zomervakantie op zijn hoogtepunt is, denken we wellicht allemaal even niet meer aan het voetbal. En dat mag ook natuurlijk.

  Maar SEV is niet alleen voetbal. SEV is eigenlijk een grote familie. En in dat kader organiseert SEV een familiedag voetbaltoernooi en wel op ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022.

  Deze dag wordt er overdag een groot 7 tegen 7 voetbaltoernooi (op half veld) gespeeld en zal worden afgesloten met een ouderwets gezellige feestavond. Door omstandigheden kon deze de vorige keer helaas niet doorgaan, maar wij hebben onze zinnen gezet op wederom een onvergetelijke dag/avond met een aantal nieuwe aspecten.

  Alle leden en/of oud-leden van SEV kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deze familiedag. Dit kan per team (minimaal 7 spelers) of individueel. Bij individuele inschrijving wordt je door de commissie in een team ingedeeld, zodat je toch nog mee kunt doen aan het voetbaltoernooi als je het niet voor elkaar krijgt om een heel team aan te melden!

  Inschrijving kan door een mail te sturen naar sevfeestcommissie@gmail.com onder vermelding van inschrijving voetbaltoernooi familiedag 27 augustus 2022. Graag de naam en het mailadres van de teamcaptain hierin vermelden. Latere informatie volgt dan spoedig.

  Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op zaterdag 27 augustus a.s.!

  Maar voor nu, nog een hele fijne vakantie toegewenst!

  Groeten de jubileumcommissie.