• SEV 60 jaar: FIFA en Voetvolley event op 2 juli - Update

  26 jun 2022
 • Beste leden en vrienden van SEV, 

  Schrijf je nu snel nog in voor onze jubileumactiviteit op zaterdag 2 juli 2022! 

  Aangepast programma 
  Vanwege de opvang van 75 asielzoekers in de sporthal heeft het bestuur ervoor gekozen om, uit respect voor de asielzoekers, de feestavond op 2 juli niet door te laten gaan. De rest van de activiteiten overdag gaan ongewijzigd gewoon door.

  Jeugd
  Om 12.00 uur wordt afgetrapt met de Fifa Skillgames voor de jeugdleden. Onze toekomstige talenten zullen op al hun voetbalkwaliteiten worden getest en zij kunnen zich ook bewijzen op hun tactisch inzicht en vermogen. De kantine en het hoofdveld zullen hiervoor worden omgetoverd tot een heus voetbalwalhalla.

  Om deel te nemen aan deze activiteit dient de speler zich in te schrijven op de SEV website of middels de QR-code op onderstaande flyer. 

  Beide groepen (jonge jeugd, alsmede de oudere jeugd) zullen starten om 12.00 uur. Einde van de activiteiten zal liggen op ca. 14.45 uur. Uiteraard wordt afgesloten met een prijsuitreiking en worden leuke activiteiten georganiseerd voor verder vermaak.

  Oudste jeugd en volwassenen
  Om 14.30 uur is er voor de oudste jeugd en volwassenen een voetvolleytoernooi (3 tegen 3). Na daverende successen van deze toernooien in de zaal, gaan wij ons nu beproeven op het kunstgras (hoofd) veld. De wedstrijden zullen gespeeld worden met 3 tegen 3 spelers, maar wij adviseren de groep uit meerdere spelers te laten bestaan.

  Ook voor dit evenement dient te worden ingeschreven (per team) middels de SEV website of middels onderstaande QR-code (flyer Voetvolley). Je hoeft geen SEV-lid zijn om deel te nemen aan dit toernooi!

  Eten en drinken
  Gedurende de dag zijn er voldoende mogelijkheden voor het nuttigen van een hapje en een drankje. Hiervoor zullen weer SEV-jubileum consumptiemunten in de verkoop gaan. De Foodtrucks zijn hierin uiteraard niet weg te denken en zij komen met een groot aanbod van lekkernijen. Ook aan de kleinste jeugd wordt natuurlijk gedacht! De foodtrucks zijn aanwezig van 12.00 uur tot 19.30 uur.

  Feestavond
  De feestavond komt deze dag dus te vervallen. Het einde van de dag zal liggen op 20.00 uur.

  Kortom een dag vol sport & plezier! Wij hopen jullie allemaal deze dag/avond weer te mogen verwelkomen!

  SEV-jubileumcommissie