• SEV benoemt drie leden tot Lid van Verdienste!

    2 jan 2018
  • Op de Algemene ledenvergadering van afgelopen dinsdag 19 december zijn 3 SEV-ers benoemd tot Lid van Verdienste. Hans Loffelt kreeg deze eer wegens zijn jarenlange inzet als leider, maar zeker ook als voorzitter van de Sponsorcommmissie. Een van de grootste successen van de afgelopen jaren was de totstandkoming van "De Kasteelheren": een belangrijke groep sponsors, waardoor de sponsorinkomsten voor SEV de afgelopen periode enorm zijn gestegen. Door de ijver en vasthoudend van Hans is de Kasteelheren een enorm succes geworden.

    Vervolgens werd Hans Schoonlingen benoemd tot Lid van Verdienste. Hans doet van alles voor onze vereniging en zal nooit "nee" zeggen als hem wat gevaagd wordt. Hij heeft vrijwel de hele zomer (samen met zoon Mitchel) enorm hard gewerkt aan de verbouwing van onze kantine tot SEV-clubhuis. En voor en achter de schermen is Hans voortdurend in touw voor onze vereniging; als klusjesman, leider, vlagger, de was doen voor de selectie, manusje van alles bij het Hemelvaartsdagtoernooi, steward etc.

    En tot slot werd Margriet Asselman naar voren geroepen om als eerste vrouw (!) de titel Lid van Verdienste te krijgen. En meer dan terecht. Al jarenlang zorgt zij voor de inkoop van de kantine, op een zeer betrokken en consciĆ«ntieuze manier. Margriet zei in haar dankwoord dat "ze zich de vertegenwoordigster voelt van al die vrouwen die zich al jarenlang voor SEV zetten; Margriet benadrukte hoe leuk het is om als vrouw in een "mannenwereld" die de voetbalclub van oudsher is, vrijwilligerswerk te mogen doen. Het bestuur feliciteert Hans, Hans en Margriet van harte met hun terechte benoeming tot Leden van Verdienste. (zie foto).