• SEV-ers genomineerd voor Sportprijs 2022 Leidschendam/Voorburg

    15 mrt 2023
  • Inwoners die in 2022 een bijzondere sportprestatie hebben neergezet, verdienen waardering en onze gemeente zet hen graag in het zonnetje. Dit doen ze met de uitreiking van de Sportprijs 2022. Voor SEV waren er 2 bijzondere genomineerden. Met veel eer werden zij afgelopen maandag naar voren gehaald en toegesproken: Gerard en Gerard. Nipt misten zij echter de hoofdprijs.
    Gerard van der Laan (links op de foto) is Leidschendammer sinds 1972. Hij stopte op enig moment met training geven, was een lange periode sportverzorger bij SEV, maar loopt na een aantal lichamelijke ongemakken nog steeds. Op 23 maart gaat hij spinnen voor zijn buurjongen Dean die botkanker heeft. Ook is Gerard onlangs  binnen SEV door de InVestering in het zonnetje gezet voor al zijn werkzaamheden voor SEV.

    De 2e genomineerde was Gerard van Zadelhoff. Hij voetbalde jaren bij RKAVV, maar toen zijn medespelers veel jonger werden stopte hij. Totdat hij las dat SEV met Walking Football, wandelvoetbal voor 60+ers, was begonnen. Hij deed een keer mee en is nooit meer weggegaan. Gerard: “Ik word regelmatig teruggefloten als ik toch begin te rennen, maar het is geweldig om te doen”.