• Deze 3e wedstrijd van de competitie wordt gespeeld tegen Be Fair. SEV is de competitie zonder een overwinning gestart. Een belangrijke dag dus vandaag! Wat zal de wedstrijd gaan brengen; zal de overwinning dit keer wel voor SEV zijn? Onze mannen zijn in ieder geval erg gemotiveerd! Coaches Salah Ghazouani en Stef Swaanenburg nemen met het team de laatste tactieken door, waarna de mannen de warming-up doen. Het G2 team bestaat uit: Lucas, Samir, Nathan, Ronald, Wouter, Danny, Cristiaan, Peter, Angelo, Marcel, Sami, Stef en Matthieu. En dan kan de wedstrijd beginnen…

    SEV start de wedstrijd scherp en krijgt wat kansen. Een schot van Samir gaat net rechts naast het goal en bij het schot van Angelo rolt de bal net links erlangs. Be Fair biedt goed tegenstand, maar creëert nog geen echte kansen. Vervolgens heeft Samir de ruimte en geeft een voorzet aan Stef, maar deze bal gaat helaas net naast. Daarna krijgt een speler van Be Fair de ruimte en schiet de bal keurig in het goal. 0-1. SEV laat zich niet op zijn kop zitten en gaat door met goed voetbal. Samir geeft een voorzet aan Matthieu die de bal er mooi in knalt. 1-1. Af en toe wordt er gewisseld, zodat er steeds weer nieuwe krachten het veld op komen. Nathan scoort en daarmee is de stand 2-1. SEV heeft er zin in en ruikt een overwinning.

    Het is een sportieve wedstrijd. Af en toe komt Be Fair terug, maar daarna gaat SEV weer in de aanval. De verdediging van SEV staat als een huis. Dan wordt Angelo neergehaald, net buiten de 16, en krijgt SEV een vrije trap. Nathan geeft een mooie voorzet en Matthieu scoort! 3-1. Na de rust is er direct een tegengoal. 3-2. Het blijft spannend! Een mooi schot van Lucas, maar deze gaat net naast. De tegenpartij krijgt veel kansen en regeert meer, maar SEV wordt weer wakker en komt weer meer op de helft van Be Fair. Lucas scoort! Joehoe, 4-2.

    Maar daar komt Be Fair weer en maakt 4-3 met nog iets meer dan een kwartier te spelen. Het is zo spannend! De keeper van SEV heeft een goede redding en houdt de bal uit het doel. Daarna krijgt Matthieu de bal en maakt 5-3. Met nog een korte tijd te gaan is de winst bijna in zicht. Dan maakt Matthieu de 6-3. SEV is niet te stoppen en geeft alles!

    Nog een aantal hoekschoppen voor Be Fair welke door onze spelers worden weggeschopt, een goede redding van de keeper en waarvan 1x de bal net voor het doel langs gaat……

    Een mooie overwinning van onze mannen! en misschien heb ik niet alle namen in het verslag genoemd, maar met elkaar als team hebben jullie een fantastische wedstrijd gespeeld. Top gedaan!