• Na een geslaagde eerste editie van de SEV Games, maken we ons op voor de start van de tweede editie. De bedoeling was om op zaterdag 13 februari te starten met de tweede editie, maar de sneeuw gooide roet in het eten. De kinderen hebben zich die eerste zaterdag opperbest vermaakt in de sneeuw en op het ijs, maar voetballen: dat kon helaas niet.

  Afgelopen zaterdag, 20 februari, in de herkansing. De eerste lentedag van 2021, bijna 20 graden verschil met de zaterdag ervoor. Ideale weersomstandigheden voor een ochtendje voetballen. Deze editie van de SEV Games bestaat uit een onderling toernooi, waar na 4 weken een individuele winnaar uit komt in beide leeftijdscategorieën, JO10-11-12 en JO7-8-9.

  Als je naar de eindstand van deze eerste speeldag kijkt, dan zie je dat er ook bij deze wedstrijdjes niet alleen punten te verdienen zijn als je wint (5 punten), gelijk speelt (2 punten) of verliest, maar ook is ieder gescoord doelpunt een extra punt.

  Iedere wedstrijd speelde je in een andere samenstelling en op een ander veldje. Dat leverde leuke wedstrijdjes op, waarbij je soms grote verschillen zag, maar ook diverse wedstrijden waarbij het gelijk op ging.

  Na deze eerste dag bestaat de top 3 bij beide leeftijdscategorieën uit:

  JO10-11-12

   

  JO7-8-9

  Matthijs

  60 punten

   

  Kai

  57 punten

  Jayden

  60 punten

   

  Yannick

  57 punten

  Semih

  54 punten

   

  Damin

  49 punten

   

  Na een heerlijke voetbalochtend werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke appel, gesponsord door PLUS Post, Prins Frederiklaan 185 in Leidschendam.

  Deze eerste zaterdag van de tweede editie was Midvliet TV aanwezig om een reportage te maken: