• SEV gastheer voor andere sportverenigingen

    19 mei 2020
  • De coronacrisis laat haar sporen na, ook in het verenigingsleven. Voor veel sportclubs is het op dit moment nog niet mogelijk om gebruik te maken van de eigen sportfaciliteiten. En dus bieden wij, geheel indachtig de hashtag samen sterk (#samensterk), een aantal sportverenigingen uit de gemeente tijdelijk onderdak. 

    Zo maken LV-Boxing, HSW Krav Maga Leidschendam en BC Orbiton momenteel gebruik van onze velden om in de buitenlucht hun trainingen af te werken. En dat bevalt goed. 

    Nabil Sedeqi van LV-Boxing: “Bedankt! Dankzij jullie kan iedereen weer trainen”. Ook de badmintonners van Orbiton tonen zich enthousiast. Zij schreven in een bericht aan Sport en Welzijn: “Inmiddels hebben we de eerste buitenactiviteit met onze jeugdleden achter de rug en mede door de ideale weersomstandigheden was dit een doorslaand succes, maar ook door de optimale medewerking van de kant van SEV”. Krav Maga, ten slotte, liet op Facebook weten: “Zaterdag was het zover, we mochten weer buiten trainen. (…) Top geregeld allemaal. Bedankt Sport en Welzijn Leidschendam en voetbalvereniging SEV!”.

    Ons gastheerschap is ook Sport en Welzijn niet ontgaan en wij ontvingen van hen de complimenten. Om de “Vriendschap” in “Sport en Vriendschap” nog meer lading te geven dan wij normaal gesproken al doen, ontvangen we binnenkort nog enkele andere sportverenigingen uit de gemeente. Uiteraard dienen alle sportverenigingen te voldoen aan de door ons opgestelde corona protocollen. Zij worden hiervan persoonlijk door onze voorzitter, Rob de Ruijter, op de hoogte gesteld.