• SEV genomineerd voor Verkiezing Club van het Jaar

  30 apr 2021
 • SEV is door een van onze leden genomineerd voor de verkiezing tot Club van het Jaar. Daarmee maakt SEV kans op de titel in de gemeente Leidschendam-Voorburg, de provincie en wellicht de landelijke titel.
   
  De titel is bedoeld voor de club die zich in deze bijzondere en moeilijke corona-tijd onderscheidt met activiteiten om de verbondenheid met hun leden in stand te houden.
   
  We kunnen hierbij voor SEV denken aan het zoveel mogelijk door laten gaan van trainingen, ook op zaterdagen; het spelen van onderlinge wedstrijden; de selectietrainers die aan de verschillende jeugdteams training geven; het houden van SEV-games voor de jeugd; het uitdelen van attenties aan onze senioren; de hele leuke en originele filmpjes die vooral door Reinier Smit zijn geproduceerd; het verlenen van korting op de contributie voor komend seizoen aan onze loyale leden; het deelnemen aan een online pubquiz etc.

  Daarnaast toont SEV een bredere maatschappelijke betrokkenheid; zo organiseert SEV samen met Sport en Welzijn de Buurtresto (heeft helaas wegens corona sinds september nog geen vervolg kunnen krijgen); zijn er acties voor de Voedselbank; en stelt SEV zijn velden beschikbaar voor binnensportverenigingen die wegens corona anders niet zouden kunnen sporten.
   
  Voor het behalen van de titel in de gemeente geldt dat het publiek hiervoor tot 24 mei kan stemmen op hun club door de volgende link aan te kiezen: https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-leidschendam-voorburg-2.
  De titel op provincie- en landelijk niveau wordt toegekend door een jury die kijkt naar de motivatie waarom SEV deze titel zou verdienen. Dus bij deze een oproep aan een ieder om bovenstaande link aan te kiezen!
   
  Bestuur SEV