• Eerste overwinning SEV JO10-1!

    Dit seizoen is de JO10-1 begonnen in de 2e klasse. In die klasse werd elke wedstrijd dik verloren. Uiteindelijk spelen we nu in de 4e klasse en kunnen we zeggen dat we hier beter op onze plek zijn.

    Vorige week was de eerste wedstrijd in deze klasse en werd er nog net aan verloren van Scheveningen. Positief aan die wedstrijd was dat we aan voetballen toekwamen en ook gingen scoren.

    Afgelopen zaterdag was Rijnsburgse Boys JO10-3 te gast bij SEV. Het werd een leuke gelijk opgaande wedstrijd met kansen en doelpunten aan beide kanten. We gingen de rust in met een kleine voorsprong (3-2) en die hebben we vast weten te houden tot aan het laatste fluitsignaal. De uitslag van deze sportieve pot voetbal was 7-4 in het voordeel van SEV JO10-1. Dat is meteen de eerste overwinning van dit team, waarvan de basis al een aantal jaren bij elkaar zit. Als alle ballen erin gegaan waren die tegen de paal of net naast gingen, dan had de uitslag nog wel wat hoger uit kunnen vallen.

    Een echte teamoverwinning waarvoor we samen gevoetbald hebben! De JO10-1 bestaat uit: Sepp, Sven, Jurre, Thomas, Dylan, David, Dean en Brent.

    Jolanda en Leo