• Op een koude bewolkte zaterdagochtend zijn de enthousiaste jongens van de JO10-2 er klaar voor om een wedstrijd te spelen tegen de jongens van HVV in Den Haag. De vaste keeper van de JO10-1 en een voetballer van de JO10-1 bieden vandaag versterking.

Onder begeleiding van de leiders van de JO10-2 beginnen de jongens vrolijk aan een warming up.

Nadat de spieren zijn opgewarmd begint de wedstrijd. In de zesde en achtste minuut wordt er bijna gescoord door SEV. Er volgen een paar kansen voor HVV, maar de verdedigers en de keeper van SEV houden de aanval mooi tegen. In de elfde minuut volgt er vanuit een corner van SEV een schot op goal, maar deze mist net scherpte. In de achttiende minuut is het dan tóch raak voor SEV, wederom vanuit een corner gaat de bal zo de goal in. De eerste helft eindigt met 1-0 voor SEV.

Na een korte strategiebespreking start de tweede helft van de wedstrijd. Er volgt al een snel doelpunt vanuit HVV. SEV laat het er niet bij zitten en er volgen diverse aanvallen. SEV scoort 6 keer bijna, maar de keeper van HVV is een baas in het doel. Uiteindelijk komen de aanvallers van SEV er toch doorheen en volgen er achter elkaar een paar mooie doelpunten.

De wedstrijd eindigt met een mooie overwinning voor SEV met 6-1.