• De wedstrijd tegen Wilhelmus JO14-3 was een herkansing van het bekertoernooi. De wedstrijd werd toen verloren met 2-5 na een goede start. Kijken wat de jongens en meid vandaag kunnen!

SEV begon sterk aan de wedstrijd. Je merkt dat ze vertrouwen hebben door de goede resultaten van de laatste weken. De eerste kansen waren dan ook voor SEV. De tegenstander heeft een goede keeper die het ons in de beginfase zeker moeilijk maakte. Hij pakte paar goede ballen.

Ook Wilhelmus kwam een aantal keer sterk uit de bus. Het spel golft op en neer.

Marijn slalomt door de verdediging en schiet op goal. De keeper had deze keer de bal niet klemvast en Aaron reageerde snel met de rebound. 1-0!

Wilhelmus blijft aanzetten en versiert een corner. De verdediging van SEV stond even te slapen maar gelukkig schiet de aanvaller de bal, voor een open goal, naast...

Weer een mooie aanval van SEV waarbij Marijn de verdedigers dolt. De keeper is te laat en vloert Marijn. Penalty! Kasper pakt de verantwoordelijk en schiet onberispelijk in!

Na rust, hetzelfde beeld. SEV is veel sterker en tikt Wilhelmus regelmatig weg. Dat leidt tot een fantastische aanval via Senna, die Kasper in positie kan brengen. 3-0!

Onze jongens worden wat moe en soms wat gemakzuchtig. Wilhelmus blijft knokken en weet twee keer te scoren in 10 minuten. 3-2. Gaat SEV de verdiende overwinning nog uit handen geven?

De laatste minuten zijn spannend, het spel wordt wat grimmiger. SEV knokt zich weer naar voren. Wilhelmus laat wat gaten vallen achterin. Een bal van de verdediger valt voor de voeten van Senna die niet aarzelt en met een mooie boogbal de keeper verschalkt. 4-2!!

De wedstrijd wordt afgesloten door een uitstekend fluitende Raymond. SEV JO14-1 staat ongeslagen bovenaan met een doelsaldo van +24 na 4 wedstrijden!