• Na de herstart van het seizoen met zowel een gewonnen als een verloren wedstrijd, speelde de JO15-1 afgelopen donderdag een oefenwedstrijd tegen voetbal school/club Skillz. Een besloten club waarvoor je geselecteerd moet worden.

    Na een zeer sterk begin van SEV met genoeg kansen, was het toch Skillz dat de score opende. En niet lang daarna liepen ze zelfs uit naar een 0-3 voorsprong. Een gelukkige bal van Jari bracht de stand voor de rust op 1-3. Helaas werd het verschil niet veel later toch weer terug gebracht naar 3. Ruststand 1-4.

    Na de rust waarin er vooral gehamerd werd op het gebrek aan scherpte en felheid, maakte Marijn al in de eerste paar minuten de 2-4. Ondanks het grote aantal kansen dat SEV vervolgens kreeg op de 3-4 en zelfs op de gelijkmaker, werd het toch 2-5.

    De koppies gingen heel even omlaag maar na een korte drinkpauze in verband met de warmte en wat oppeppende woorden, werden de mouwen toch nog een keer opgestroopt.

    Een regen van kansen volgde en al snel maakte Serge de 3-5. Niet veel later maakte Jari na een prachtige aanval de aansluittreffer en stond het 4-5. Vlak voor tijd bepaalde Serge met een schitterend afstandschot (onderkant lat) de eindstand op 5-5.

    Een prachtige zomeravond oefenpot waarin de “boys” veel veerkracht hebben getoond!