• Op een heerlijk zonnige zaterdagmorgen op het hoofdveld treden onze jongens aan voor de, op papier, spannende wedstrijd tegen Wassenaar. Allebei 15 punten uit 9 wedstrijden maar SEV met een minder doelsaldo. Bij winst dus kans op een plek omhoog op de ranglijst.

  Scheidsrechter Frenk fluit af en direct al twee kansen voor SEV op een voorsprong door Dani en Tjeerd. Vlak daarna ook bijna een tegendoelpunt…..en daarna nog een kans op een tegendoelpunt OEF… dit belooft spannend te worden !

  Vervolgens kansen over en weer; dit is een hele leuke wedstrijd voor het enthousiaste publiek dat zit te genieten op de tribune.

  Mooi schot van Teun; helaas niet raak maar er zijn mogelijkheden genoeg.

  We gaan de rust in met 0 – 0 op het scoreboard…..

  Het fluitsignaal na de rust heeft nog niet geklonken of Toine schiet de bal er met een mooi schot in ! YES 1-0 !

  Daarna gaat het voor SEV steeds beter lopen, de combinaties zijn mooi en er wordt met volledige inzet en overgave gespeeld. Goed verdedigingswerk voorkomt een tegendoelpunt en daarna voorkomt ook de keeper aan de andere kant weer een kans voor SEV.

  SEV blijft echter drukken en na 3 corners achter elkaar ligt de bal er bijna in……
  Dan een fantastische combinatie van Kevin en Teun; een strak schot en 2-0 !!
  Dit gaan we niet meer weggeven…..

  In de laatste 10 minuten scoort de tegenstander nog maar dit was buiten spel waardoor de stand op het scoreboard 2-0 blijft. Een dik verdiende overwinning !

  Wippolder verliest van Graaf Willem II VAC en dus staat dit team op een mooie 3e plaats.