• Afgelopen zaterdag stond de op een na laatste competitiewedstrijd op het programma voor de JO16-1. Thuis tegen DHL. Een zeer belangrijke wedstrijd! Er zijn namelijk nog mogelijkheden voor de titel. Als SEV beide resterende wedstrijden weet te winnen en Graaf Willem hun laatste drie wedstrijden minimaal twee punten verliest. De missie van de JO16-1 is duidelijk: eerst zelf zien te winnen…

    Ondanks een enorm veldoverwicht en diverse kansen, wilde de bal er niet in. Een kopbal van Storm, een paar kansen van Serge en nog een hand vol mogelijkheden van andere spelers. Ze gingen op de paal, naast, over of werden door de sterke keeper van DHL gepareerd. Met 0-0 gingen we de rust in. In de kleedkamer viel er niet veel te bespreken. Het spel was goed, alleen moest er afgerond worden.

    Na de rust was het spelbeeld in eerste instantie niet veel anders. Veel balbezit en wederom een aantal goede kansen. Moedeloos werden de mannen er van. Ondanks dit werd de moed niet werd opgegeven. Even leek het er op dat DHL iets sterker werd, maar dit resulteerde behalve in iets meer balbezit, niet in echte kansen.

    Gelukkig gaven de mannen niet op en bleven ze aandringen. Wat een spanning, ook voor het publiek langs de lijn. Vijf minuten voor tijd werd het doorzetten beloond met de bevrijdende 1-0 van Siem! In de resterende vijf minuten probeerde SEV nog een tweede goal te maken, maar het bleef bij 1-0. De drie belangrijke overwinningspunten zijn binnen!

    Niet lang na onze eigen wedstrijd kwam het bericht binnen dat Graaf Willem verloren heeft van WIK. Aanstaande zaterdag kan het dus gebeuren! Als onze mannen de uitwedstrijd tegen HBS (aanvang 11 uur) weten te winnen, dan mogen ze zich kampioen noemen. Dat belooft een spannende laatste wedstrijd te worden!