• Het is zaterdag 12 februari en de JO16-1 is bezig aan een geconcentreerde warming-up voor de zware wedstrijd tegen Graaf Willem II Vac. Graaf Willem II is momenteel koploper, dus de jongens moeten aan de bak. Om 11 uur start de wedstrijd en SEV begint aanvallend. Het spel speelt zich voornamelijk op de helft van Graaf Willem af en SEV speelt goed, combineert goed, maar echte grote kansen blijven uit. SEV is duidelijk de sterkere partij. Er zijn een aantal kansen maar een doelpunt blijft uit. Na 40 minuten is de stand nog 0-0 en gaan de jongens de rust in.

In de tweede helft komt Graaf Willem II wat agressiever uit de kleedkamer en wordt SEV wat meer op de eigen helft gedwongen. SEV verdedigt goed en het komt dan ook niet tot echte kansen voor Graaf Willem. SEV weet na een 10-tal minuten het initiatief in de wedstrijd weer over te nemen en na een gemiste kans voor SEV weet Marijn de score te openen met een verdiend doelpunt… 1-0. Enkele minuten later geeft Roby een mooie voorzet op maat, die Kasper met een prachtig schot afmaakt… 2-0. SEV heeft nog wel een paar kleinere kansjes, maar meer doelpunten blijven uit. Een verdiende 2-0 overwinning, waarbij SEV goed voetbalde, mooie combinaties, een solide verdediging en een paar goede reddingen van Teun. SEV staat nu vierde op 4 punten achterstand op de nieuwe koploper DWO.