• Met de stormachtige wind schuin tegen was het voor SEV zaak de bal over de grond te spelen en vooral combinerend de weg naar de aanval te zoeken. Dat lukte in de eerste minuten nauwelijks en al snel moest de verdediging alle zeilen bijzetten. BVCB had niet alleen letterlijk de wind in de rug, maar kreeg ook na ongelukkig uitverdedigen de eerste treffer toch wat in de schoot geworpen. Na de 0-1 was SEV even de kluts kwijt en zo konden de bezoekers halverwege de eerste helft al op 0-2 komen. Nu werd de thuisploeg langzaam maar zeker wakker en nog voor rust kon Jeremy koppend de aansluitingstreffer noteren. Na de thee, met de wind nu mee, een feller SEV en de kansen kwamen. Wel was het opletten voor de snelle counters van BVCB. Tijdens een van de tegenstoten werd op ongelukkige wijze een van de bezoekers tot val gebracht en scheidsrechter De Vries kon niet ander dan de bal op stip leggen. De strafschop werd gestopt door Tim maar de rebound was hem te machtig. Na de 1-3 liet JO17-1 eigenlijk pas zien wat het waard is. Gedreven knokkend werd BVCB teruggedrongen en de kansen kwamen, hele mooie kansen en een enkele uit de categorie “niet te missen”. Toch duurde het tot een kwartier voor tijd tot Mustafa voor de 2-3 zorgde. SEV rook de gelijkmaker en streed voor elke meter. Met man en macht verdedigde BVCB de voorsprong en door pech in de afronding aan de kant van SEV was deze strijdwijze van de bezoekers succesvol. Toch jammer, met eenzelfde inzet in de eerste helft als in de tweede waren de punten op de Kastelenring gebleven.