• Wat kan een voetbalweekend toch leuk zijn. Uitstekende omstandigheden, lekker zonnetje, veel publiek en een goede tegenstander. DSO is duidelijk gekomen om ook een lekker potje te voetballen dus het was smullen langs de lijn. Direct na de aftrap laten de Zoetermeerders zien dat de grote overwinning vorige week geen toeval was. Maar ook SEV is natuurlijk van plan flink van zich af te bijten. De opening is voor DSO maar de eerste messcherpe aanval na 6 minuten is van SEV. Rashid wordt na een goede aanval aangespeeld en hij passeert de uitlopende doelman met een fraaie lob 1–0. De bezoekers schrikken hier wel een beetje van en SEV krijgt kansen op een grotere voorsprong. Dat gebeurt ook. In de 11e minuut wederom een fraaie aanval waarbij Rashid alleen voor de doelman wordt gezet, passeerbeweging en 2–0. Nu krijgt SEV zelfs twee grote kansen op het vergroten van de voorsprong maar ook DSO krijgt mogelijkheden. SEV-doelman Tim laat zien met een fraaie reflex goed in vorm te zijn waardoor SEV de voorsprong houdt. Na een half uur spelen volgt een snelle aanval van DSO en doelman Tim loopt uit en in het duel met de DSO-spits wordt hij flink geraakt. Vrije trap? De prima leidende scheidsrechter De Vries staat er bovenop en constateert geen overtreding. Het is dan een eitje om de 2-1 op het bord te zetten. Kort voor rust valt Rashid met een blessure uit en van deze gelegenheid maakt DSO gebruik. Kort voor rust wordt een vrije trap omgetoverd tot de gelijkmaker. Na rust doet SEV er alles aan om de drie punten te behalen maar DSO is geen geringe tegenstander. Dan maar strijden voor 1 punt. Zo eindigt de wedstrijd in een gelijkspel waar alle trainers tevreden mee zijn.