• ‘In voetbal is het simpel: je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt’.
    Op zaterdag 10 september mochten de jongens om 11:00 uur aantreden voor de eerste thuiswedstrijd in de Hoofdklasse tegen DSVP uit Pijnacker. Gelukkig waren alle jongens wél op tijd en met hun goede voetbalbenen uit bed gestapt!
    Vanaf het eerste fluitsignaal lieten de jongens zien dat voetbal vrij simpel kan zijn. Het vele balbezit zorgde al snel voor het eerste doelpunt van Kasper. Daarna volgde een paar prachtige aanvallen, waardoor het in een mum van tijd door doelpunten van Aloys, Joël en Senna al 4-0 stond.

    Een mooie ruststand!

    Na rust speelde DSVP met meer energie en lukte het SEV niet helemaal meer om hetzelfde ‘simpele’ spelletje te blijven spelen. Na een onnodig tegendoelpunt en een mooie uitgespeelde counter pakte SEV het weer op en zorgden Joël en Senna ervoor dat ze op tijd vertrokken en scoorden bekeken in de korte hoek. Tussendoor had Mees nog met een afstandsschot de bal tegen de touwen geschoten.
    Kortom, een zevenklapper die smaakt naar meer!