• Het zou er natuurlijk een keer van komen. Het kon gewoon niet anders. Na een aantal zeer ongelukkige nederlagen met telkens één doelpunt verschil lag een duidelijke overwinning in het verschiet. Door de vervelende hamstring blessure van Jeremy moest er verdedigend weer wat worden geschoven waardoor het in het begin van de wedstrijd even zoeken was naar de juiste organisatie. Geen punt, met hard werken en veel sportieve strijd in de duels bouwde SEV langzaam maar zeker aan een overwicht. De kansen kwamen maar toch werd tot aan de rust door beide teams niet gescoord. Na rust zette SEV een tandje bij en dat leidde in de 43e minuut al snel tot de eerste treffer. Een slimme steekpass van Bjorn op Rashid, een uitstekende voorzet volgde en Thijs schoof de bal in één keer onhoudbaar in de hoek: 1-0. SEV hield het overwicht en twintig minuten later werd Falco op maat aangespeeld door Rashid en de Zoetermeerse defensie kon niet anders dan aan de noodrem trekken. Strafschop. Koelbloedig zette Simon SEV op 2-0. Overwinning binnen? Nu had SEV dit seizoen al een paar keer met twee doelpunten verschil voorgestaan en was de afloop niet zo goed dus toen ook DWO een strafschop kreeg (2-1) met nog vijf minuten te spelen werd het toch even billenknijpen. De positief gestemde aanhang langs de lijn had er echter alle vertrouwen in dat de punten in Leidschendam zouden blijven. Dat lukte want kort na de aansluitingstreffer van DWO nam SEV een hoekschop zo scherp dat de bal in het doel werd gewerkt. Gefluisterd werd dat dit een eigen treffer was maar zo stond er wel een terechte 3-1 eindstand op het bord. Loon na hard werken van alle spelers.