• Een knappe wedstrijd met een hele geode eerste veertig minuten! Maar daarover later. Dat JO17-1 fris en fruitig voetbalt, is in Leidschendam en omstreken breed bekend. Minder bekend is dat dit elftal de steun geniet van een grote groep trouwe supporters. Weer of geen weer de bezoekersaantallen spreken altijd in het voordeel van SEV. Ook deze wedstrijd werd de lange zijde van veld 2 druk bezet. Zie foto. De aanhang stond er niet voor niets. Goed voetballend, vooruit combinerend, bouwde SEV al snel een veldoverwicht op. De eerste grote kansen werden haast traditiegetrouw gemist waardoor het sportieve FC Zoetermeer welgeteld 11 minuten in een goed resultaat mocht geloven. In de 12e minuut bracht Rashid knap Bjorn in stelling die fraai voor de 1 – 0 zorgde. Luttele minuten later waren de rollen omgedraaid en was het Bjorn die Rashid bediende: 2 – 0. Veel kansen volgden maar je moet het publiek een beetje in spanning laten. Daarom wachtte Rashid tot de 27e minuut voordat hij de ijzersterk spelende Simon bereikte die knap afrondde 3- 0. De thee werd genuttigd met een 4 – 0 voorsprong door goed doorzetten van Mustafa. Na rust pakte SEV de draad op en al snel werd het 5 - 0 door Rashid. SEV nam een beetje gas terug en uit een fraai genomen vrije trap redde Zoetermeer de eer. Veel kansen verder tekende Rashid met een knappe solo voor de eindstand van 6 – 1. Verdedigend had SEV de zaakjes goed op orde en op het middenveld waren de Leidschendammers de baas. Zo werd de wedstrijd rustig uitgespeeld. Omdat koploper DSO verloor, nam SEV het stokje over en voert nu met één punt voorsprong de ranglijst aan. In deze competitieronde zijn nog drie wedstrijden te spelen, mouwen opstropen, stevig trainen, knallen in de komende wedstrijden, veel plezier maken en dan eens kijken hoe de winterstop wordt bereikt.