• Klokslag 11 uur ging de wedstrijd van start. De tribune was goed gevuld met aanhangers van SEV, maar ook supporters van Meerburg waren van de partij. Voor hen hing er veel van deze wedstrijd af. Bij winst zouden ze kampioen worden van dit seizoen.

    Dat het een belangrijke wedstrijd was, was meteen te merken aan de felheid waarmee gespeeld werd. Binnen een kwartier viel er al een gele kaart voor Meerburg. En voordat deze goed en wel opgeborgen was, volgde ook hun tweede gele kaart. Door een kopstoot kwam het spel even stil te liggen. De mannen van SEV bleven de eerste helft een fantastisch spel spelen, wisten elkaar goed te vinden. Helaas lukte het niet om te scoren. Met een 0-0 stand gingen we de rust in.

    Na de rust kwam het spel compleet in de handen van Meerburg te liggen, SEV leek de controle kwijt te zijn. Het is dat de spits van Meerburg moeite had met richten, want er waren een paar flinke kansen die hij keer op keer over schoot. Of onze keeper Teun kwam tussenbeide…al schreeuwend: \"Looooos\"!

    Na een overtreding dichtbij het zestien meter gebied van Meerburg, kreeg én Meerburg zijn derde gele kaart én SEV een vrije trap. Spelers werden gewisseld bij Meerburg. Door deze wissels leek SEV ‘gereset’ en liet opnieuw een super spel zien. Het publiek op de tribune ging er af en toe zelfs bij staan… zo spannend. Al snel volgde er een goal voor SEV en het leek of we de Champions league wonnen. Wat een ontlading op het veld, maar zeker ook op de tribune. Na het tweede doelpunt, dat er snel op volgde, was wel duidelijk dat Meerburg de bloemen en troffee nog even niet mee naar Leiden konden nemen! De knappe einduitslag: 2-0