• De competitie zit er op en JO17-1 heeft er een prima seizoen opzitten. Najaar kampioen en in de voorjaarscompetitie – een klasse hoger – hebben de mannen zich prima geweerd. Zo ook tegen Oliveo. Met deze derde overwinning op rij schuift het team mooi op in de rangschikking. In de eerste helft tegen de bezoekers uit Pijnacker was SEV verreweg de betere partij. Afronden blijft echter een dingetje. Nadat SEV eerst vier keer alleen voor de blauw/witte doelman was gekomen moest de trouwe aanhang toch wachten tot de 28e minuut. Mooie combinatie, goede actie Rashid, terugleggen op Feras en die rondde perfect af 1 – 0. Dit was meteen de ruststand. Direct na rust een moment van onoplettendheid in de SEV-defensie en Oliveo komt terug tot 1 – 1. Het signaal voor SEV om flink gas te geven. Met uitstekend voetbal werd Oliveo opzij gezet. Eerst scoorde Falco de 2 – 1 waarna in de 59e minuut Bjorn knap de doelman omspeelde om 3 – 1 op het scorebord te zetten. Nog geen minuut later speelden Rashid, Bjorn en Thijs de verdediging zoek en kon Bjorn de wedstrijd beslissen 4 – 1. Oliveo mocht even iets terugdoen waarna Rashid werd neergelegd in het strafschopgebied. Zelf zorgde hij voor 5 – 2. In het laatste fluitsignaal gaf Oliveo de stand met een fraaie afstandstreffer een iets beter aanzien.