• SEV Junior Kasteelheren

  • SEV heeft al jaren een groep enthousiaste ondernemers als gezamenlijke hoofdsponsor onder de naam "SEV Kasteelheren". Deze 16 ondernemers steunen SEV bij het streven een vereniging te vormen waar leuk, sportief, recreatief en prestatief wordt gevoetbald. Het succes van de SEV Kasteelheren bood mogelijkheden voor een initiatief speciaal gericht op SEV-jeugd! Onder de naam "SEV Junior Kasteelheren" vormt een aantal ondernemers met ingang van het komende voetbalseizoen de gebundelde hoofdsponsor van de SEV-Jeugd.

    De volgende 10 bedrijven hebben zich al aangemeld als SEV Junior Kasteelheer, Dutch Boosting Group (Veenendaal), TEAM VIER (Amsterdam), Restaurant 1723 (Voorburg), SF Facilitaire Dienstverlening, Voetbal academie Ton Jenner, Inkoop ID (Voorburg), Lamping Adviesgroep (Den Haag), PuuRR aan de Vliet (Leidschendam), Toet Catering (Leidschendam) en Schildersbedrijf Ed de Knegt (Leidschendam).

    De Junior Kasteelheren richten zich op de ontwikkeling van de jeugdspelers en ondersteuning van alle jeugdteams van SEV. De ondersteuning is direct zichtbaar want iedere jeugdspeler heeft komend seizoen een fraai nieuw tenue met het logo van de Junior Kasteelheren op de borst. Overige jeugdactiviteiten zoals voetbalkampen, toernooien maar ook trainings- en wedstrijdmateriaal wordt uit de sponsorgelden gefinancierd. SEV is trots dat de veelal lokale ondernemers dit mooie initiatief ondersteunen! 

    Deelnemen? Graag! Het is al mogelijk vanaf 250,- per seizoen. Voor informatie over de deelname, of misschien een persoonlijk gesprek, kunt u contact op nemen met de SEV-sponsorcommissie via vz.sponsorcommissie.sev@ziggo.nl