• In de prullenbak. Daar kon al na 4 minuten spelen het strijdplan van SEV in worden gedeponeerd. Na de spannende uitwedstrijd had de thuisploeg voor de aanval gekozen. SEV opende fel maar ook wat zenuwachtig. Daar maakten de bezoekers al wel heel snel gebruik van. Bij de eerste aanval gaf de SEV-defensie toch wat makkelijk een hoekschop weg, doelman Jeroen Meulink kon net niet bij de bal en 0 – 1 op het scorebord. SEV herstelde langzaam maar zeker en er ontstond een gelijkwaardige wedstrijd. Tot twee keer toe werd SEV gevaarlijk maar doelman Peter Paul de Rotte was heer en meester in het Pijnackerse strafschopgebied. Net toen SEV dacht aardig mee te doen, counterde Oliveo over de as van het veld. De zeer balvaardige Bob Ruigrok verschalkte twee SEV verdedigers en schoof de bal onder doelman Meulink door 0 – 2. Deze domper werd met veel inzet verwerkt en zo kon met deze stand de thee worden genuttigd. Na rust drong SEV aan in de jacht op de aansluiting. Die kwam er bijna in de 55e minuut. Uit een prima hoekschop van Michiel van der Zwan kopte Jeremy Knegtmans rakelings over. Ook nu weer werd de dadendrang van SEV de thuisploeg fataal. In de 63e minuut gingen de blauw/witten heel effectief om met de geboden ruimte en was de wedstrijd beslist 0 – 3. Het besef dat de wedstrijd was gespeeld sloeg in de benen van de SEV spelers en zo kon Oliveo uitlopen tot een geflatteerde 0 – 6.