•  

  SEV Team Support

 • De jeugd heeft de toekomst!
 •  

  SEIZOEN 2018/2019

   

   

 • SEV TEAM SUPPORT

  De jeugd heeft de toekomst

  "De jeugd heeft de toekomst" is een gevleugelde uitspraak, waar wij bij SEV veel waarde aan hechten. Een goede doorstroming van jeugdspelers is belangrijk voor de continuïteit van de vereniging en het niveau waarop de seniorenteams zich kunnen blijven handhaven. Voor het seizoen 2017-2018 heeft er bij SEV een herziening van het beleid plaatsgevonden. SEV wil meer investeren in de jeugdopleiding, zodat de spelers zich beter kunnen ontwikkelen, terwijl het spelplezier daarmee hand in hand blijft gaan. Naar verwachting zullen meer jeugdspelers van SEV binnen afzienbare tijd hun opwachting in SEV 1 kunnen maken.

  Onze Jeugdopleiding, gericht op de uiteindelijke doorstroming naar het eerste elftal, onder aanvoering van de nieuw aangestelde hoofdtrainers, is continue bezig haar kwaliteit te verbeteren. Dit door betere trainers, door ondersteuning naar diezelfde trainers door intern gekwalificeerde trainers en door medewerking van de Ton Jenner voetbalschool.

  Goed materiaal en goede begeleiding zijn essentieel bij het plezier hebben in en de ontwikkeling van het voetballen. SEV streeft ernaar om de faciliteiten binnen de vereniging op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en daarbij de contributie laagdrempelig te houden. Op deze manier willen wij iedereen de kans bieden om met veel plezier en een goede ontwikkeling te gaan voetballen.
  Het geld dat wordt gesponsord wordt middels de Team Support gegarandeerd besteed aan faciliteiten en activiteiten voor de jeugd.

 • Kleding SEV
  Ieder (jeugd)lid van SEV speelt in hetzelfde wedstrijdtenue: groen shirt, witte broek en groene sokken.
  De vereniging heeft in 2017 een vernieuwde overeenkomst afgesloten met het merk MUTA en deze kleding wordt voorzien van het SEV logo en ter beschikking gesteld aan alle jeugdleden. Iets wat uniek is in de voetballerij. Daarnaast prijkt het logo van de SEV Kasteelheren* op de mouw van het geheel nieuw door MUTA ontworpen clubshirt.
  Op deze wijze is uniformiteit gewaarborgd en is iedere speler voorzien van een nieuwe uitrusting.
  (*SEV Kasteelheren is een groep van sponsoren die gezamenlijk de hoofdsponsor van SEV vormen).

 • Wat is "SEV TEAM SUPPORT"
  De Sponsorcommissie van SEV heeft een nieuw Jeugd Sponsor Plan ontwikkeld, genaamd "SEV TEAM SUPPORT".
  Dit concept houdt in dat u als bedrijf, instelling of particulier een jeugdelftal van SEV kunt "adopteren" voor een periode van 3 jaar. Uw onderneming wordt als het ware aan één (of meerdere) jeugdelftallen gekoppeld, waardoor uw bijdrage ook heel persoonlijk wordt. Ander voordeel is dat u, indien gewenst, elk jaar met uw "adoptie-elftal" kunt mee verhuizen.
  U draagt er immers mede zorg voor dat onze jeugdspelers die faciliteiten krijgen om hun talenten op elk niveau te kunnen verbeteren. Voor onze jeugdspelers is het natuurlijk geweldig als zij op die manier door u worden gesteund.
  De jeugdopleiding werkt binnen de centrale begroting van SEV met een eigen financieel budget, waarbij de sponsorinkomsten van de jeugd van SEV gegarandeerd en volledig ten goede komen aan de jeugdopleiding.
  Vindt u ook dat het belang van onze Jeugdopleiding groot is en wilt u ons hierin financieel ondersteunen, wordt dan ook sponsor van het SEV TEAM SUPPORT. Dit kan op vele niveaus. U krijgt er veel voor terug en u zult zich deelgenoot voelen van alle successen van onze vereniging.

  Wij hebben voor de sponsormogelijkheden in een vijftal pakketten samengesteld.

  Wat zijn de mogelijkheden van SEV Team Support:

  1. Teamsponsor seniorenteam (behoudens de selectie) € 495,- per jaar. 
  2. Teamsponsor seniorenzaal team € 295,- per jaar. 
  3. Teamsponsor juniorenteam (JO19 t/m JO12, 11-tal) € 495,- per jaar. 
  4. Teamsponsor pupillen (JO11 t/m JO10, 7 -tal) € 425,- per jaar 
  5. Teamsponsor pupillen (JO09 t/m JO08, 6-tal) € 345,- per jaar 
  6. Trainingspaksponsor voor een team, op aanvraag. 


  Uitgaande van 1 sponsorlogo op het shirt en inclusief teamtas, exclusief nummering.

  Nummering of andere specifieke wensen? Informeer naar de mogelijkheden.

  Wat mag U van ons verwachten als U deelneemt aan SEV TEAM SUPPORT!

  • Uw bedrijfslogo op de voorkant van het shirt 
  • Twee maal per jaar een uitnodiging voor een sponsorevenement 
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam op de SEV voetbalsite bij het desbetreffende team
  • Vermelding in de plaatselijke pers betreffende uw deelname aan het SEV Team Support 
  • Een foto van "uw team"


  Wij gaan er van uit dat we u middels dit schrijven voldoende hebben geïnformeerd en geënthousiasmeerd. Verder hopen we van harte dat U in de gelegenheid bent om via het SEV Team Support een bijdrage te leveren aan de sportieve prestaties van onze spelers.
  Laten we elkaar van dienst zijn, onze leden van de sponsorcommissie staan u graag te woord.

  Het lijkt ons goed en nuttig om ook van uw kant eventuele suggesties te vernemen om iets voor onze vereniging te betekenen.

  Neem gerust eens contact op met de leden van de sponsorcommissie. Hieronder treft u de namen met telefoonnummers en e-mailadressen:

  Naam Telefoon Email
  Hans Loffelt 06-51963582 vz.sponsorcommissie.sev@ziggo.nl
  Hans de Looij 06-10256275 mir.loyo@ziggo.nl
  Martijn Heijstek 06-13518123

  mail@martijnheijstek.nl

  Marcel Vester 06-23308809 sev@employee-mobility.eu
  Alwin Crooijmans 06-11253987 alwin.crooijmans@gmail.com