• SEV VoetVolleyToernooi Daverend Succes!

    17 dec 2019
  • Kamp Zuid tegen Kamp Noord, de Very Very Old Stars (gemiddeld ca 60 en 100+kilo) tegen Buiten Adem, Donald Trump in zesvoud tegen tijgerinnen in hoelahoepoikken, selectiespelers tegen SEV 8, een fraai versierd clubgebouw, DJ Jan die de sfeer al snel opvoerde, hoogstandjes op en soms ook naast het veld. Kortom er viel veel te genieten bij SEV deze zaterdag. De organisatoren Reinier Smit, Jerry Speelberg en Tim en Rik Orta begonnen vroeg in de middag met de voorbereidingen. Clubgebouw versieren, velden uitzetten, keuken gereed maken, saté maken, ballen oppompen, de teams de weg wijzen, wedstrijdschema aanpassen en klokslag 19.00 uur starten. Een groot feest tot rond 23.00 uur Nadine de prijzen uitreikte. Tot?? Nee, het feest begon toen eigenlijk pas. Met Sara en Sam achter de bar samen met Jessica, Mandy en Nadine werd het erg, erg gezellig.

    Een blik op de wedstrijden: in de eerste ronde even zoeken, mag de bal tegen de muur nog worden gespeeld, mag een speler twee keer aan de bal komen, mag de bal direct na de service terug worden gespeeld? Ach het loste zich allemaal heel snel op en de scheidsrechters hebben geen moment de telling onderbroken. Na de poule fase bleek dat er toch iets van kaf en koren werd gescheiden. Een greep uit de resultaten. Gin Tonic legde het af tegen Sloopkogels en Atletico Ananas, Kamp Noord won de poule net als SEV zaal. Er volgde een winnaars- en verliezers ronde. Bij een van de verliezerswedstrijden bleek dat zelfs de Very Very Old Stars onder strakke leiding van scheidsrechter Marvin Pieneman een wedstrijdje konden winnen. Voor alle uitslagen gaat u naar www.tournify.nl/live/sev/standings

    Toen de kruitdampen enigszins waren opgetrokken, resteerden twee finales. De verliezerspoule werd gewonnen door Atletico Ananas en de winnaarspoule door “Je Weet Zelf”. De prachtige trofee werd op het schavot overhandigd, toen schroefde DJ Jan het volume wat op en werd het een spetterend feest. Dit feest mede mogelijk gemakt door JaGro administratiekantoor en fiscale adviezen, Hoveniersbedrijf Speelberg en niet te vergeten De InVEStering duurde tot in de kleine uurtjes. Het gerucht gaat dat bij het schoonmaken van het clubgebouw de zon al aan de horizon verscheen. De eerste inschrijvingen voor volgend jaar zijn al binnen.

    Voor foto’s: bezoek de Facebookpagina van dit event