• SEV Vriendenpas

 • SEV Vriendenpas
 • Korting met vriendenpas

  Wanneer je vriend van SEV bent, geeft je dat veel extra’s in je voetballeven. Naast de mogelijkheden van een gezellige, sportieve en vriendschappelijke omgeving, zijn wij trots dat daar vanaf 1 september 2007 de SEV Vriendenpas is bijgekomen. Met deze vriendenpas kun je bij de deelnemende bedrijven korting ontvangen op je bestedingen. Het bedrijf waar je met de SEV vriendenpas je aankoop doet, geeft 10% korting op je bestedingen, waarvan jijzelf direct 5% korting ontvangt en de andere 5% korting ten goede komt van jouw SEV. Op deze manier steun je niet alleen jezelf, maar sponsor je ook jouw club! De SEV vriendenpas heeft zoals je ziet het formaat van een creditkaart, zodat hij gemakkelijk te gebruiken is. De pas mag door iedereen van het gezin gebruikt worden.

  Aankoopbonnen

  Wel vragen we jullie om zoveel mogelijk de bonnen of kopiebonnen waarmee je korting hebt gekregen, te deponeren in de speciale SEV vriendenpasbox in de kantine. Daarmee krijgen wij inzicht in het gebruik van de pas en de te verwachten inkomsten voor SEV. Veel koopplezier met de SEV vriendenpas!

  Bekijk hier de lijst met deelnemende bedrijven (pdf) Voor meer informatie neem contact op met: Hans Loffelt, tel. nr. 06-51963582


  Overzicht van de deelnemende bedrijven: