• SEV Walking Football wint Haaglanden Cup (update)

  13 jan 2018
 • SEV Walking Football wint bij ADO 1e editie Haaglanden Cup (niets verloren en maar 2 goals tegen).
  De deelnemende clubs waren SEV, ADO 1 en 2, Scheveningen, Veldhoven, VCS, Katwijk en TAC'90; Sweet Lake was incompleet en moest helaas haar deelname intrekken.
  Het gevolg was geen 3 poules van 3 teams, maar 2 poules van 4 teams. De resultaten van de 3 wedstrijden van SEV WF in de poule waren: SEV-Scheveningen 3-1, SEV-ADO 2 6-0 en SEV-VCS 2-0. Alle 3 gewonnen, dus eerste in de poule.
  Toen was het lunchen (heerlijke bruine bonen soep met 2 broodjes), waarna de kruisfinales volgden (de nummers 1 tegen de nummers 2). Kruisfinale: SEV-Katwijk 2-1, dus ook de kruisfinale gewonnen met als gevolg, voor het eerst in een finale!
  Finale: SEV-Scheveningen 0-0. Wederom dezelfde tegenstander, maar dit keer konden wij niet winnen.
  Er moesten penalty's worden genomen, waarbij wij ze allen maakten en zij de laatste misten. Dankzij de winnende treffer van Jan voor het eerst in bijna 2 jaar een 1e plaats!
  Niet onvermeld mag blijven dat Joop Verhoek de trainer is van beide finalisten en dat kakkebroek Ton Jenner (kan niet verder kijken dan 5 meter, wat een slechte smoes is dat) geen penalty durfde te nemen. Kortom we hebben lekker gevoetbald en verdiend gewonnen (wel jammer dat Cock & Ton Vink er niet bij waren vanwege privé omstandigheden en Sjaak Vink niet vanwege een blessure). Het spelletje gaat ons steeds beter af.