• Weer een nederlaag met maar één doelpunt verschil en weer was SEV de bovenliggende partij. Je moet er bij zijn geweest om het te geloven. SEV opende goed en al snel kregen de mannen de eerste kansen. Toch waren het de fysiek sterke bezoekers die de score openden. Wat onoplettendheid op de rechtervleugel en het stond 0 – 1. Een situatie die zich niet veel later herhaalde en ineens was het 0 – 2. De Sevvers rechtten de rug en zochten volop de aanval. Zo kon Rashid de ruststand op 1 – 2 bepalen. Na rust pakte SEV de draad weer goed op en scoorde Bjorn de gelijkmaker. Nu was SEV echt de betere partij en halverwege de tweede helft zette Rashid SEV meer dan terecht op voorsprong 3 – 2. Toen ontstond met nog 10 minuten te spelen een wat chaotische situatie. Rashid ontving de bal en had vrije doorgang naar de doelman van GSC/ESDO. Er lag echter een op het oog stevig geblesseerde speler van de bezoekers op de grond. Rashid besluit sportief niet op het doel af te gaan maar speelt de bal over de zijlijn om de blessurebehandeling mogelijk te maken. Na de onderbreking verwachtte SEV de bal terug te krijgen maar dat gebeurde niet en uit de op de inworp volgende aanval werd de gelijkmaker gescoord. SEV schrok hiervan zo dat kort daarna de Hagenaars zelfs de onterechte 3 – 4 op het bord zetten.