• Guur, harde wind en nog geen 10 graden op de thermometer. Toch veel publiek langs de lijn en dus komt SEV de toeschouwers tegemoet. Hartverwarmend voetbal en ook (af en toe) spanning. Als het publiek zich niet verveelt, krijgt niemand het koud zo denken de spelers. Laakkwartier staat voor aanvang derde op de ranglijst op de voet gevolgd door de thuisploeg met drie punten minder. Een ware (sub)topper dus. Eerst traditiegetrouw vijf minuten aftasten. Net op het moment dat de groen/witten de eerste kans missen, opent Laakkwartier de score. Een afstandsschot betekent 0 ?? 1. Langs de kant geeft coach Rik aan gewoon hetzelfde te blijven voetballen, rustig opbouwen en over de grond spelen tegen de harde wind in. Zo krijgt SEV grote kansen, hele grote kansen. Maar ja, als je de wedstrijd te vroeg beslist, verdwijnt de spanning en krijgen de toeschouwers het koud. Dus mis je wat kansen maar toch wil je niet met een achterstand de rust in. Het is Omer die de 1 ?? 1 op het bord zet na een goede actie van Rashid die de bal mooi klaar legt.

In de rust volgt de mededeling nog iets aanvallender te gaan spelen en de middenvelders gaan wat dieper staan. De logische 2 -1 volgt vrij snel na de hervatting. Actie Omer, fraai doelpunt Issa. Niet veel later. Een fraaie actie van Emir over de achterlijn, drie tegenstanders het bos in, terugleggen op Issa die knap afrondt 3- 1. Nu speelt SEV de sportieve tegenstander van de mat. Ondertussen houdt de uitstekende, van JO15 geleende doelman Lucas, orde op zaken en de spaarzame aanvallen van de bezoekers worden vakkundig opgevangen. Simon, Nico en Luca controleren knap de wedstrijd en afvallende ballen worden door Jeremy opgepikt. Het regent inmiddels. Niet alleen druppels maar ook kansen. De 4 ?? 1 volgt door een slimme steekpass van Rashid op Emir. De 5 ?? 1 door de hardwerkende Daan na een goede actie van Rashid. Dan is de spanning weg, kan het zo maar wat fris worden langs de lijn dus laat je Laakkwartier terugkomen tot 5 ?? 2. Mooi niet denkt de prima spelende Thijs, het verschil mag wel wat groter. Met een slimme assist stelt hij Issa in staat de hattrick te maken. Nog wat kansen missen ?? een Laakkwartier support zei na afloop ?? " we zijn weggespeeld het had ook 10-2 kunnen worden" - en dan volgt ook een pluim voor de KNVB. De voetbalbond had voor deze topper een uitstekende leidsman aangesteld en scheidsrechter De Vries floot met wat extra minuten speeltijd een erg leuke wedstrijd af.