• Sjako Bikker stopt als coördinator kantine en voorzitter van de seniorencommissie SEV

    22 mei 2023
  • Na veel jaren heel actief te zijn geweest voor SEV heeft Sjako Bikker aangegeven na dit seizoen te stoppen als coördinator kantine en als bestuurslid en voorzitter van de seniorencommissie SEV. “Uiteraard hoop ik dat er binnen de vereniging mensen zijn die een van deze twee taken over willen nemen”, aldus Sjako.

    De coördinatie kantine houdt in dat je aan het begin van het seizoen een schema moet maken aan de hand van het speelschema van de senioren. Deze verder aanvullen met vaste ploegen. De jeugd doet dit voor de eigen teams en hoef je dus alleen even af te stemmen met hen. Gedurende het seizoen ben je aanspreekpunt voor de ploegen wanneer zij een keer niet kunnen en willen ruilen (wordt meestal onderling opgepakt) of als er problemen zijn gedurende de dienst. Ook ben je aanspreekpunt voor het AB en de dames van de inkoop. Het is een taak waarbij je veel contact hebt met leden van de club, maar waarbij het vooral aansturen is daar waar nodig en dus zelf niet achter de bar hoeft te staan.

    Voorzitter seniorencommissie is vooral het monitoren van de overige senioren- en zaalteams en ondersteunen wanneer zij wat van de club nodig hebben of ergens niet uitkomen. De overige senioren draaien gewoon lekker dus gedurende het seizoen niet heel veel werk aan. Hier is het vooral aan het einde van het seizoen dat de teams weer hun opgave moeten doen, zorgen dat de opgave weer tijdig gedaan worden zodat Wim van Eck dit weer tijdig door kan geven bij de KNVB. 1x in de 4 weken is er een ab vergadering.

    En 1x in de 7 weken heb je op zaterdag afsluitdienst om 19.00 uur. Sjako deed dit nu alleen, maar je kan deze taak ook met z'n tweeën oppakken om het werk wat te verdelen en leuker te maken. Meld je aan bij een van de bestuursleden of mail: vzseniorenciesev@gmail.com