• Sponsormogelijkheden

 • Sponsors gezocht
  Zoals elke sportvereniging is ook SEV (Sport en Vriendschap) op zoek naar sponsors. Zonder hun financiële bijdrage kan immers een vereniging als SEV niet bestaan.Wij bieden u vier pakketten:

  Sponsor Brons:
  Uw bedrijf steunt SEV, SEV stelt daar één van zijn reclame uitingen tegenover.

  Sponsor Zilver:
  Uw bedrijf draagt SEV een warm hart toe en bent goed zichtbaar binnen SEV, als lid van de SEV Businessclub wordt u 2 x per jaar uitgenodigd voor een evenement van de Haagsche Business Club (HBC).

  Sponsor Goud:
  Uw bedrijf voelt zich verbonden met SEV en is prominent zichtbaar d.m.v. verschillende uitingen, u bent lid van de SEV Businessclub en kan meedoen aan alle evenementen en diensten van de HBC.

  Sponsor Platina:
  U bent onze gedeelde hoofdsponsor! Uw bedrijf voelt zich verbonden met SEV en is prominent zichtbaar d.m.v. verschillende uitingen, u bent lid van de SEV Businessclub en kan meedoen aan alle evenementen en diensten van de HBC. Voor deze mogelijkheid is zijn er slechts nog 5 plaatsen beschikbaar. 

  SEV in het kort
  SEV is een voetbalvereniging voor alle geledingen van de maatschappij. SEV voetbalt op zaterdag en hecht veel waarde aan sportief en sociaal gedrag en voert hierin ook een actief beleid. De ambitie is om het prestatiegerichte en recreatieve voetbal in een gezonde balans te laten samengaan.SEV is een gezonde vereniging met ruim 700 leden verdeeld over

  • 12 seniorenteams
  • een damesteam
  • 21 jeugdteams
  • 4 zaalvoetbalteams (1 dames team)
  • 2 G-teams (gehandicaptenvoetbal)
  • 50 peutervoetballertjes
  • 60+ Walking football

  In de omgeving staat SEV bekend als een aantrekkelijke vereniging om te voetballen. Voor onze sponsoren een vereniging waar ze zich graag mee associëren.

  Sponsorcommissie
  De leden van de sponsorcommissie staan u graag te woord. Neem gerust eens contact op met de leden van de sponsorcommissie.

  BUSINESSCLUB@SEV-VOETBAL.NL

  Leden Sponsorcommissie: 

  Naam Telefoon Email
  Hans Loffelt 06-51963582 vz.sponsorcommissie.sev@ziggo.nl
  Marcel Vester 06-23308809 sev@employee-mobility.eu
  Martijn Heijstek 06-13518123 mail@martijnheijstek.nl
  Alwin Crooijmans 06-11253987 alwin.crooijmans@gmail.com
  Maurice Donath 06-43433356 mauricedonath@hotmail.com