• Steun SEV met Rabo ClubSupport: het kan vandaag nog!

  27 sep 2022
 • Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom steunt Rabo ClubSupport lokale clubs. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Voetbalvereniging SEV doet weer mee met Rabo Clubsupport en we hebben uw stem nodig, want iedere stem is geld waard!

  Sportverenigingen spelen een actieve rol voor de lokale maatschappij, zo beoordeelt ook de Rabobank. Daarom geven zij graag financiële steun. Leden van de bank vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen. Iedere stem is dus geld waard! Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. De leden van de bank hebben inspraak op de verdeling van dat deel.

  Voetbalclinics voor leden én kinderen uit de buurt
  Met de deelname aan Rabo ClubSupport spaart SEV voor een bijdrage aan een specifiek doel. Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan voetbalclinics voor de eigen jeugd én jeugd uit de buurt. Het is een mooie manier om de jeugd in beweging te krijgen.

  Samenwerking met andere verenigingen
  Elk Rabobank-lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereniging. Daarom werken wij tijdens deze actie al enkele jaren succesvol samen met BSC ’68 en Scouting Hubertus-Brandaan. Door ook op elkaar te stemmen helpen we elkaar meer stemmen en meer geld op te halen.

  Stem vanaf 5 september!
  Dat kan in de stemperiode van maandag 5 t/m dinsdag 27 september 2022. Ben je nog geen lid van de Rabobank (en wel 18 jaar), vraag dan nu jouw lidmaatschap aan via www.rabo-clubsupport.nl/regio-den-haag/lid-worden. Stemmen kan in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. Hiervoor is geen stemcode nodig.

  Klik op de afbeelding hieronder om de flyer te bekijken.