• Voor het vijfde elftal van SEV was wedstrijd 5 van de competitie een mooie gelegenheid om na 4 gelijke spelen eens te winnen. De tegenstander, SVC '08, had tot nu toe al zijn wedstrijden gewonnen dus de mannen wisten dat ze aan de bak moesten.

De schoenen met noppen werden weer eens worden aangetrokken want er mocht op een echt grasveld gespeeld worden. De voorwedstrijd op dit veld werd gewonnen door een jeugdelftal van SEV, dus de mannen wisten dat een overwinning er ook voor het vijfde eigenlijk al dik in zat.

Zoals elke wedstrijd begon het vijfde weer met veel energie aan de wedstrijd en zoals elke wedstrijd werden de kansen niet benut en zoals in elke wedstrijd was na 20 minuten het beste er alweer van af waardoor de tegenstander sterker kon worden. En zo kabbelde de wedstrijd een beetje voort met SEV in balbezit en SVC '08 loerend op de counter. De grootste kans was voor SVC '08 toen SEV-doelman Henrichs de winnaar was in een één op één situatie met de spits van SVC '08. Maar plots, op het moment dat iedereen zich al had verzoent met een 0-0 ruststand is daar SEV-spits Ollie van Nierop die een fout in de achterhoede van SVC '08 genadeloos afstraft. 0-1. Rust.

In de tweede helft was het vooral SEV dat tegenhield en SVC '08 dat aanviel zonder echt gevaarlijk te worden. Verdedigen is iets wat de veteranen van het vijfde wel kunnen en als er al een kans ontstond was daar altijd nog doelman Henrichs. Ook nu begon het gebrek aan conditie zijn tol te eisen bij het vijfde en werden de aanvallende momenten schaarser en schaarser. Maar dat je ook kan scoren zonder echt kansen te creëren werd ook nu weer bewezen toen centrale verdediger Van Dijk een penalty mocht verzilveren na een overtreding op Ollie van Nierop. 0-2. Wedstrijd beslist.

Na het affluiten door de uitstekend leidende scheidsrechter werd de kantine van SVC '08 nog bezocht voor een Spa geel en (aanrader) broodje Hema worst. SEV 5 is nog steeds ongeslagen.