• Langzaam maar zeker staat er een elftal, wat heet: een team! Bij SVC’08 werd met 1 – 4 gewonnen en de Haagse voetbalkenner weet dat het aan de Buurtweg kan spoken. Daar was JO17-1 dan niet van onder de indruk. Eerst even de gebruikelijke kat uit de boom kijken en dan voorzichtig de eerste kansen missen, zo geschiedde. Tot in de 20e minuut toen vond Bjorn het welletjes. Met een fraaie sleepbeweging werd eerst de verdediging van de Scheveningers de duinen in gestuurd en vervolgens de doelman gepasseerd 0 – 1. Een kleine vijf minuten later wist Jeremy knap Rashid te vinden en de afronding was even fraai zodat de warme kleedkamer met 0 – 2 werd opgezocht. Zoals altijd waren er veel Leidschendamse supporters meegereisd en die moet je natuurlijk bij deze gevoelstemperatuur wel warm houden. Spanning doet dan veel en er was geen betere manier dan SVC’08 iets terug te laten doen. Niet veel natuurlijk, gewoon alleen de 1 – 2 laten maken. Tien minuten later maakte Simon na een goede actie van Rashid er dan toch maar 1 – 3 van. Teveel spanning is immers ook niet goed. Om het krachtsverschil in deze sportieve wedstrijd met een uitstekende scheidsrechter te onderstrepen zorgde Florian na aangeven van wederom Rashid voor de eindstand 1 – 4. SEV voert nu met nog twee wedstrijden te spelen de ranglijst aan met vier punten voorsprong op de nummer 2!!!!!!!