• SEV ging, na de prima overwinning vorige week, vol goede moed naar SVH. Een concurrent die thuis nog niet had verloren. Door wat afwezigen werd vast vooruitgekeken naar volgend seizoen en trad een drietal spelers aan van JO15-1. Zij speelden een uitstekende wedstrijd. Dat SEV er veel zin in had werd al in de 5e minuut duidelijk. Rashid ging op avontuur en vond de goed vrijgelopen Bjorn. Diens schot werd nog door de doelman gekeerd maar de rebound was een prooi voor Thijs: 0-1. In de sportieve wedstrijd waren de teams vervolgens goed aan elkaar gewaagd. Tot SEV kort voor rust even gas gaf. Fraaie dieptepass, mooie lob en 0-2 op het bord. Direct na de thee besliste SEV de wedstrijd. Weer ging Rashid op avontuur maar nu tot aan, nee, voorbij de keeper en 0-3. Met nog vijf minuten te spelen vond de doelman van SVH dat SEV nog wel een doelpunt verdiende en schoof de bal zo in de voeten van Rashid. Die wilde dit cadeautje wel uitpakken en zo werd het 0-4. Uit beleefdheid mochten de Hagenaars vervolgens nog de eretreffer noteren.