• Dit keer geen verhaaltje over een wedstrijd die onze helden en heldinnen gespeeld hebben maar over het hele seizoen. Het seizoen is afgelopen en wat hebben we een mooie wedstrijden gespeeld bv gewonnen met 10-2 van H.V.V. maar ook een spannende 3-3 tegen V.U.C. En laten we het nog maar eens noemen met een bijna volledig JO 07 – team in een JO 08 - competitie. In de meeste wedstrijden konden we goed mee doen. Sommige wedstrijden gelijk, soms verloren en zelfs een aantal wedstrijden gewonnen. In bijna alle wedstrijden hebben we doelpunten gemaakt, 63 in totaal. Echt heel goed.

    Wat hebben jullie veel geleerd tijdens de trainingen en wedstrijden. We gingen steeds meer overspelen, mooie pasjes geven en op goal schieten maar ook durfden we steeds meer de tegenstander aan te vallen om de bal af te pakken. Steeds weer bleken jullie weer wat nieuws te kunnen en te durven. Er waren meerdere Rode Panters die goed konden keepen. Arjen, Niels en ik zagen jullie steeds beter worden en dat was genieten. Langs het veld hebben alle pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s ook genoten van jullie spel.

    Sam en Valentijn groeiden iedere wedstrijd verder in het goal. Rayven, Naud en Luc doken al direct voor elke bal maar Luc bleek ook een echte doorzetter in de spits. Ook op de andere plekken hebben we gezien dat jullie allemaal goed kunnen voetballen. Naud bleek zelfs onze eigen ‘1-0’-man. Phine en Victor waren sterk op het middenveld maar ook wisten Can en Peggy Sue heel goed wat verdedigen was. Sam wilde zelfs in de spits en kwam zelfs in die wedstrijd dicht bij het goal van de tegenstander. Valentijn en Can bleken steeds meer alles te kunnen, verdedigen en op het middenveld. Dit belooft wat voor volgend jaar als we echt even oud zijn als de tegenstanders. Dan gaan we er wederom tegenaan. 

    Vanaf hier willen Arjen, Niels en ik jullie bedanken voor het mooie seizoen en de leuke dingen die we samen beleefd hebben ! Ah, bijna vergeten, toch nog een belangrijk punt…..Want zonder alle pappa’s en mamma’s hadden we overigens niet elke week op het goede veld gestaan in Den Haag, Pijnacker en zelfs Maasland maar ook de pappa’s en mamma’s die geholpen hebben om bv de spelers van de tegenstander te tellen, foto’s te maken of gezellig een bardienst te doen . Dus een hele grote ‘BEDANKT’ voor jullie pappa’s en mamma’s. Voor nu – Geniet van de vakantie en tot na de vakantie !!