• De OldStars van SEV speelden vrijdag 8-12 een (zomer)avondwedstrijd onder erbarmelijke omstandigheden. Hagel, regen, harde wind en een gevoelstemperatuur van 0 graden.

  De wedstrijd ving om 18.00 uur aan en vanwege eventuele files waren we al om 14.30 uur vertrokken naar Velsen. Er bleken geen files te zijn, dus de aankomst was al om 15.30 uur, ruim op tijd voor een goede warming up. We werden hartelijk ontvangen met een warm bakkie koffie. Na wat (kleedkamer)humor over en weer begonnen wij om 18.00 uur en de regen en hagel kwamen met bakken uit de hemel.

  Ondanks dat Telstar betaald voetbal speelt, hadden we al snel in de gaten dat SEV de bovenliggende partij was; de ene naar de andere bal vloog er bij hen in, uitslag 2-14.

  Er waren ook nog enkele bijzondere momenten, zoals de buikschuiver van Jan als gevolg van het stroeve kunstgras en Roel, die (na zijn 5e goal) uitviel, terwijl we geen wissel hadden, als gevolg van onderkoeling en misschien ook een beetje om de tegenstander te sparen. Kortom een geslaagde happening met goed voetbal van onze kant.

  Na een lekkere warme douche werden wij nog getracteerd op een warme maaltijd en kaarten voor Telstar-Emmen, die wij met een chocomelletje in de hand vanuit de VIP-ruimte hebben gevolgd. Telstar bedankt voor een geslaagd evenement!

  Op de foto van links naar rechts: Jan Cabooter, Leo v.d. Tang, Ton Vink, Roel v.d. Wolde, Sjaak Vink, Jacques Remmerswaal en Leo Heijne.

  Bent u 60+ en trapt u ook nog graag tegen een balletje, u bent op donderdag vanaf 15.00 uur welkom bij SEV (met hulp van SEV is overigens ook Forum Sport walking football aan het opzetten; nadere info volgt begin 2018).